"Паук" уклања десетак аута дневно

Специјализовано возило "паук" са бијељинских улица свакодневно уклања у просјеку десет непрописног паркираних аутомобила, рекао је директор градског предузећа "Комуналац" Милорад Стјепановић.

Република Српска 09.12.2014 | 13:01
"Паук" уклања десетак аута дневно

Према његовим ријечима, за десет мјесеци ове године "паук" је уклонио 1.391 возило.Стјепановић каже да "Комуналац" има савремено специјализовано возило "паук" које је набављено ове године, а у стању је да подиже и мање камионе, као и да истовремено одвуче два непрописно паркирана аутомобила.

Он подсјећа да радници "Комуналца" са градских улица уклањају она возила за која саобраћајна полиција утврди да су непрописно паркирана.

Цијена за преузимање аутомобила је 90 КМ, од чега је 40 КМ прекршајна казна.Стјепановић каже да се до сада није десило да неко возило које је уклонио "паук" дуже остане на плацу градског предузећа.

Бијељина је град са 115.000 становника, више од 30.000 регистрованих аутомобила и са 850 расположивих паркинг мјеста.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Радован

09.12.2014 12:44

Видите шта је он натоварио, само се оваква возила носе, није било апсолутно потребе за велики паук, још ниједан џип или мерц није натоварен нити ће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован ИИИ

06.02.2015 13:52

Ово на фотографији није БН паук. :) Специјално возило паук, из БН, уклања сва возила, џипове, комбије па и мање камионе, јер предходо возило марке ЗАСТАВА-ТУРБО ЗЕТА, то стварно није могло. Шасија је сва пукла и варена је неколико пута. Сви криве паука за непрописно паркирана возила анико не криви себе, што се непрописно паркирао. :Д

ОДГОВОРИТЕ