Јахорина спремна за "Ски опенинг"

На Јахорини снијег пада већ други дан, температура је испод нуле, па се у Олимпијском центру /ОЦ/ надају да ће висина сњежног покривача у наредним данима достићи висину неопходну за почетак скијања на олимпијској љепотици.

Република Српска 09.12.2014 | 09:43
Јахорина спремна за "Ски опенинг"

"Током протекле ноћи успјели смо да покренемо дио система за вјештачко осњежавање, али с обзиром да се температура ваздуха кретала од минус два до минус три степена Целзијусова, нису постојали адекватни услови за нормалну производњу снијега", рекао је руководилац маркетинга и продаје у ОЦ "Јахорина" Драган Соколовић.

Према његовим ријечима, ОЦ "Јахорина" улаже максималне напоре да би током викенда били обезбијеђени сви услови за одржавање манифестације "Ски опенинг" и добру атмосферу за све госте.

"Нисмо још увијек сигурни и не смијемо гарантовати да ће скијања за викенд бити, али ћемо дати све од себе да припремимо бар једну ски-стазу за најупорније скијаше, наравно бесплатно", навео је Соколовић.

Он истиче да ће "Ски опенинг" са свим планираним садржајима сигурно одушевити посјетиоце Јахорине и најавио да ће у суботу, 13. децембра, од 13.00 до 17.00 часова, група "Регина" одржати концерт на платоу испред Хотела "Бистрица".

Дан раније, наглашава Соколовић, све госте очекује изненађење у виду добре забаве у новоотвореном клубу у "Бистрици".

"Нема разлога да љубитељи Јахорине овог викенда не дођу на планину и уживају у чарима ове олимпијске љепотице", поручио је Соколовић.

Коментари / 0

Оставите коментар