Зашто Дуле Вујошевић тако ''луди''?!

Тренер црно-белих истакао је значај победе над Мегом и објаснио да бурно реагује због тешке ситуације у клубу.

Кошарка 08.12.2014 | 20:40
Зашто Дуле Вујошевић тако ''луди''?!

Душко Вујошевић у недељу је искључен други пут у овом циклусу АБА лиге, због бурног протеста у наизглед бенигној ситуацији, када је његов тим имао осам поена предности и контролисао утакмицу.

"У свим мојим реакцијма има нервозе, која је проузрокована ситуацијом у клубу", рекао је Вујошевић на конференцији за новинаре.

Он је поставио питање како би се Црвена звезда снашла да је изгубила седам играча из претходне сезоне, а да нема могућности да надокнади тај губитак.

Партизан је мало-помало комплетирао тим, довођењем Мачвана и Павловића, док потрага за плејмејкером траје, без назнака када би могла да буде успешно окончана.

"Овај (Американац Вил Чери) што је отишао у Жалгирис је тражио (финансијске) гаранције, ми нисмо могли да их дамо".

Вујошевић се захвалио компанији НИС на спонзорству, док је за компанију Телеком Србија рекао да дефинитивно више не сарађује са Партизаном.

"Телеком условљава да се промени тренер Партизана да би био спонзор", тврди Душко Вујошевић.

Трофејни стратег похвалио је екипу због победе над Мегом 89:80, којом су се црно-бели са скором 6-5 издвојили на петој позицији табеле АБА лиге.

Посебно је апострофирао 21 скок више од "атлетски доброг" противника.

"Дошли смо у ситуацију да је свака утакмица важна и на ту важност рачунају наши противници и сви 'трећи' који су заинтересовани. Партизан има назнаке да у плеј-офу може да буде опасност, па можда неки хоће да се обезбеде..."

Првак Србије наредног викенда има тешко гостовање у Задру, а пре тога дочекује Красњи октјабр у 9. колу Еврокупа, где је изгубио све шансе за пласман у другу фазу.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Раде Зиваниц

08.12.2014 12:46

Ма не трази Телеком смену Вујосевица вец неко други мозда цак и неки издајник из Партизана а за остале да и не прицам Дуле је многима трн у оку јер је за све њих КРАЉ. Наказе не мозете Дулету ниста јер њега ВОЛЕ ГРОБАРИ мозете да га ДУВАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Монтенегро

08.12.2014 16:49

Чувам овце читам књигу,овца бега ја је бијем.Ментални склоп настаје у детињству.Па који нормалан тренер хвата играча за врат.ВЕЛИКИ СТРУЧЊАК

ОДГОВОРИТЕ