Шкулетић: Трагедија ако останем?! Свашта!

Петар Шкулетић бриљирао ове јесени у дресу Партизана и оборио рекорд Клеа. О томе да ли ће и на пролеће носити црно-бели дрес каже: "Баш ништа не знам о томе, овде се ништа не зна".

Фудбал 08.12.2014 | 20:00
Шкулетић: Трагедија ако останем?! Свашта!

Петар Шкулетић постигао је два гола у победи Партизана над Борцем од 5:1 и тако дошао до учинка од 21 гола у свим такмичењима, једног више од досадашњег рекордера Клеа.

"Нисам ни знао за тај рекорд, тај податак сам скоро сазнао из медија. Наравно да ми прија, лагао бих да није тако. Клео је био велики играч и оставио је траг у Партизану", рекао је Шкулетић.

Црно-бели су полусезону у Супер лиги завршили са шест бодова предности у односу на првог пратиоца, пошто је Црвена звезда данас одиграла 1:1 против Младости у Лучанима. Партизан је победио Борац после преокрета.

"Ушли смо са неким оптерећењем у утакмицу. Не знам да ли је то зато што смо сазнали резултат у Лучанима, али били смо стегнути".

"Борац је у првом полувремену можда и био бољи од нас. Ових 45 минута је било једно од најлошијих од почетка сезоне. Само нас је бог погледао да на полувреме одемо са нерешеним резултатом. После смо играли много боље. Било је много голова и лепих потеза", рекао је Шкулетић.

Први стрелац лиге није могао да одговори на питање да ли ће отићи у овом прелазном року, иако је казао да би волео да оде из егзистенцијалних разлога.

"Баш ништа не знам о томе, овде се ништа не зна. Не зна се ни ко ће бити у управи. Имам уговор са Партизаном још три године, тако да и није нека трагедија ако останем. Ово је велики клуб и играм за клуб који волим. Слагао бих кад бих рекао да не бих волео да одем и да решим егзистенцију. Изгледа да је нама свима тако суђено, али боље би било да из Партизана одем са трофејом", рекао је Шкулетић.

Коментари / 0

Оставите коментар