Паун селектор ''Орлића''

Стручњак који је са успехом водио омладинску репрезентацију Србије, на лето ће на клупи селекције до 21 годину заменити Радована Ћурчића.

Фудбал 08.12.2014 | 22:00
Паун селектор ''Орлића''

Вељко Пауновић нови је селектор младе репрезентације Србије, преноси "Спорт". Он би требало да наследи Радована Ћурчића и званично преузме нову функцију 1. јула 2015. године.

Талентовани стручњак је забележио сјајне резултате са омладинском селекцијом Србије, која је на последњем Европском првенству у Мађарској играла полуфинале, а сада се спрема за учешће на Светском шампионату за играче до 20 година на Новом Зеланду у мају.

Наводно је то била најбоља препорука Пауновићу за место селектора "орлића", које је упражењено након што је Радован Ћурчић и званично постављен за селектора сениорског тима.

Саво Милошевић, потпредседник Фудбалског савеза Србије, Пауновића види као најбоље решење за клупу "орлића", јер је последњих година као директор млађих категорија помно пратио рад селектора омладинске репрезентације.

Млада репрезентација Србије (играчи до 21 године) херојском победом над селекцијом Шпаније, изборили су пласман на Европско првенство, које се игра од 15. до 30 јуна наредне године у Чешкој.

Вељко Пауновић (37), бивши играч Партизана, Атлетико Мадрида, Хетафеа, у каријери је уписао два пута наступа за репрезентацију Србије и Црне Горе и забележио један гол. Играчку каријеру окончао је 2012. године, када је и преузео селекцију Србије до 18 година.

Коментари / 0

Оставите коментар