Нови Сад: Бејзбол палицом претукли дијете

Један петнаестогодишњак претучен је без разлога у петак увече у насељу Детелинара у Новом Саду. Ударен је палицом у главу забог чега је био на ушивању.

Србија 07.12.2014 | 17:22
Нови Сад: Бејзбол палицом претукли дијете

Дечаков отац, Петар Драгићевић, каже да му се син враћао кући са тренинга када су, око 21.45 сати у дворишту зграде у Руменачкој улици, двојица младића почели да му добацују. Син му је рекао су имали свега 16 или 17 година.

- Седели су на купама, викали су и запиткивали за кога навија. Он се окренуо, благо насмејао и продужио, али није желео да им одговори. Наређивали су му да стане, али како то није урадио, потрчали су за њим и
сустигли га у улазу – каже Драгићевић.

Петар каже да су нападачи инсистирали да добију одговор за који клуб његов син навија. Један од малолетника је покушао да га шутне, али се дечак измакао, те је други извадио палицу којом га је снажно ударио у главу.

- Када су видели да рана крвари, уплашили су се и разбежали. Полиција је узела записник, а нама је речено да ће нам јавити шта су сазнали – каже Драгићевић. Он додаје да му је син рекао да су хулигани имали навијачке шалове, али како је био мрак, не сећа се обележја ког клуба су носили. Иначе, Петар каже да његов син није навијач ни једног клуба, као и да је примеран ђак другог разреда средње школе.

Коментари / 0

Оставите коментар