Кузмановић: Интеру, доведи Лазара!

Фудбалер Интера Здравко Кузмановић рекао је да би волео да му се у италијанском клубу придружи саиграч из репрезентације Србије Лазар Марковић.

Фудбал 06.12.2014 | 17:00
Кузмановић: Интеру, доведи Лазара!

"Марковић је одличан спољни нападач, који је веома брз. Нажалост, у Ливерпулу не добија много простора да игра. Знам да је Интер у прошлости био заинтересован за њега и сигуран сам да челници клуба не би погрешили у случају да обнове контакт", рекао је Кузмановић у интервјуу листу Тутоспорт.

Он је додао да је повратак на клупу Роберта Манћинија донео много бољу атмосферу у екипи, као и да је главни циљ пласман у квалификације за Лигу шампиона наредне сезоне.

"Тим више не осећа тензију и атмосфера је доласком Манћинија много опуштенија. Добили смо на самопоуздању, иако нисмо победили Милан и Рому. Сигуран сам да ћемо у наредном периоду бележити победе како би смо се вратили у трку за треће место. Борићемо се да следеће сезоне играмо Лиги шампиона, пошто је Интеру ту место", закључио је Кузмановић.

Кузмановић је ове сезоне за "нероазуре" одиграо пет утакмица у Серији А, али је од доласка Манћинија добио већу минутажу и улогу у тиму. Он је током каријере играо за Базел, Фиорентину и Штутгарт, а члан Интера је од 2012. године.
За репрезентацију Србије наступио је 50 пута и дао шест голова.

Коментари / 0

Оставите коментар