Филм о Месију у биоскопима од 1. 1. 2015.!

Филм о животу и каријери четвороструког освајача Златне лопте и прве звезде Барселоне Лионелу Месију стиже у биоскопе првог дана 2015. године у Шпанији.

Фудбал 05.12.2014 | 22:20
Филм о Месију у биоскопима од 1. 1. 2015.!

У причи о животу невероватног Аргентинца, и његовом путу од родног Росарија до врха светског фудбала, говоре Јохан Кројф, Андрес Инијеста, Хавијер Масћерано...

Режију филма потписао је познати шпански режисер Алекс де ла Иглесија, док је сценарио написао Хорхе Валдано, легенда Реал Мадрида и освајач Мундијала са Аргентином.

Филм о омаленом Аргентинцу први су имали прилике да виде званичници за време Светског првенства у Бразилу, као и на Филмском фестивалу у Венецији.

Остварење говори о Месију као о једној од највећих легенди у историји игре, али и спорта уопштено. Од када је филм завршен, Меси је оборио још неколицину рекорда, а најзначанији је свакако онај који је био у власништву Телма Заре – поставши најбољи стрелац у историји Примере. Такође, постао је и најбољи стрелац у историји Лиге шампиона, престигавши Раула Гонсалеса Бланка.

Осим Кројфа, Инијесте и Масћерана, у филму се појављују Ђерард Пике, Цесар Луис Меноти, Хорхе Валдано и Алехандро Сабеља, а сам Меси обезбедио је неколико екслузивних породичних снимака који никада раније нису приказивани, док је носио дрес Њуелс Олд Бојса.

 

Коментари / 0

Оставите коментар