Бјекина жеља за НГ уз: Мене нико не зове!

Некадашњи спортски директор Партизана Ненад Бјековић у изјави за МОНДО демантује тврдње појединих челника црно-белих да је био позван на састанак најужег руководства клуба. Прочитајте и која му је новогодишња жеља.

Фудбал 05.12.2014 | 19:40
Бјекина жеља за НГ уз: Мене нико не зове!

Још десетак дана остало је до изборне Скупштине ФК Партизан, а и даље не знамо име ниједнлог кандидата за председника клуба. Јасно је да су заинтересовани и даље лобирају, анализирају, покушавају да себи прикупе аргументе и планове који ће бити необориви за делегате скупштине који треба да подигну руку.

У Партизану је у четвртак одржан састанак Секретаријата клуба (најуже руководство), са којег је дошла и информација да је и некадашњи спортски директор Ненад Бјековић био позван на тај састанак.

Међутим, у изјави за МОНДО, Бјековић је то одлучно демантовао.

"Ја сам за тај седницу Секретаријата и за тај позив сазнао јутрос из медија. Нико ме није позвао на састанак, нити ме је било ко контактирао из клуба тим поводом", било је рпво што је Бјековић рекао када смо га позвали.

А да су вас позвали, да ли бисте отишли?

"Знате, ја сам увек за разговор и свих ових година, иако су ме они означавали као неког ко подрива клуб и не жели му добро, ја сам увек желео само најбоље Партизану и указивао сам само итз разлога да не бисмо дошли у ситуацију у коју смо, нажалост, дошли. То што су они причали су небулозе и глупости. Дакле, јесам за разговор, али има тамо људи са којима заиста не желим да разговарам", одговорио је Бјековић и истакао: "Интерес Партизана је изнад свега и ја сам на све спреман за тај интерес".

Да ли ова ваша последња реченица значи и да сте размислили и донели одлуку да се кандидујете за председника на скупштини 16. децембра?

"Прво морам да кажем да ми није јасно зашто се оволико прича о Скупштини и председнику. Ја сам у Партизану 40 и више година и за све те године било је случајева када су председници постављани, довођени у клуб, а 99% јавности није ни знало да је скупштина одржана... Сада се више прича о тој скупштини и председницима и кандидатима, него о играчима, игри, тренерима...", каже Бјековић.

О својој евентуалној кандидатури је рекао:

"Видим да се много пише и прича о томе, али са мојим именом се много манипулише без моје жеље. Ја никада нисам патио од функција, ни кад сам био тренер, ни кад сам био спортски директор и увек сам се склањао и пуштао друге да причају, пре свега оне који су заслужћни за успех. Никад нисам волео да се експонирам. НИсам се променио и даље сам такав. Наравно да ми прија и ласка ми када видим да навијачи Партизана желе да се вратим, видео сам и вашу анкету...".

Када бисте знали да ће вам новогодишња жеља бити испуњена, а у вези је са Партизаном, која би она била?

"Само једна - да Партизан буде оно што је био пре".

Коментари / 0

Оставите коментар