Видео: Сви се смију, само Коларов не! Шта му је?!

Фудбалере Манчестер ситија увелико је захватила празнична атмсофера којој једино више него успешно одолева српски леви бек Александар Коларов.

Фудбал 04.12.2014 | 23:00
Видео: Сви се смију, само Коларов не! Шта му је?!

Клупски канал "грађана" често пред играче енглеског првака поставља занимљиве задатке, за претходна два Божића је српски репрезентативац знао и те како да насмеје навијаче Ситија, али њему је тешко измамити смешак.

Они желе да им Коларов опет пева, или рецитује, па им је поставио један задатак који морају да испуне, а пре тога је са саиграчима покушао да одоли смешним видео клиповима - и наравно победио.


Први је попустио Пабло Забалета на дечји смех, коме би мало ко одолео, што не важи за Коларова. Следећи је "пао" Един Џеко, док је Мартин Демикелис испао из игре тек када је видео момка који се залеће и удара у зид, иако је готово све време имао смешак на лицу.

Давид Силва и Елијаким Мангала нису издржали да се не насмеју на видео једне бебе, а Коларов је све гледао са озбиљним изразом лица у свом стилу и само рекао како му све што је видео није смешно.

Како је све изгледало, можете и сами да се уверите:

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тузни ток

05.12.2014 10:22

Жао му што неће бити реализације Јужног тока...

ОДГОВОРИТЕ