Гроф напада ЛШ - 7 без пораза!

Миодраг "Гроф" Божовић препородио је Локомотиву и не зна за пораз са московским клубом који је у 16. колу руског првенства савладао Урал са 1:0, па се приближио месту које води у Лигу шампиона.

Фудбал 04.12.2014 | 12:00
Гроф напада ЛШ - 7 без пораза!

Руски великан је до његовог доласка на клупу био девети на табели, а сада је четврти са 29 бодова, два мање од другопласираног градског ривала ЦСКА који је на месту које води у Лигу шампиона.

Божовић на седам првенствених мечева не зна за пораз (прошао је и у четвртфинале Купа), има учинак од пет победа и два ремија, а тријумф над Уралом донео је Ндоје коме је лопту главом проследио наш дефанзивац Немања Пејчиновић за славље у 90. минуту.

"Бог ме је погледао. Имам нешто знања, доста среће, али и квалитетну екипу. Задовољан сам, нико заиста није очекивао да ћемо овако далеко догурати, ипак је тим лоше стартовао", рекао је Божовић за Блицспорт.

Амбиције су порасле, па се циља и пласман у Лигу шампиона, у коју воде прва два места.

"Уколико нам се укаже прилика сигурно ћемо је искористити. Ко би само рекао пре два месеца да ћу причати и о Лиги шампиона. Пред нама је доста рада, много утакмица, припреме за пролећни део сезоне и надам се нови тријумфи, као и изазови у Купу који сам прошле године освојио са Ростовом", навео је Божовић који је брзо освојио и навијаче Локомотиве, као и у сваком руском клубу који је водио.

Коментари / 0

Оставите коментар