Пронађено тијело једног радника

Тијело Милоја Милетића (27), радника Рудника Гацко, пронађено је јутрос у ријеци Грачаници, а потрага се наставља за Слободаном Жарковићем (43), потврдио је  директор Рудника Срђан Миловић.

Република Српска 03.12.2014 | 13:28
Пронађено тијело једног радника

Миловић је прецизирао да је тијело пронађено јутрос прије 8.00 часова, те да је у потрагу за другим радником укључено више стотина људи, међу којима су радници Рудника и Термоелектране Гацко, припадници чете за спасавање из Хидроелектрана на Требишњици, ватрогасци, планинари и извиђачки одред из Гацка, те Специјална ронилачка јединица МУП-а Републике Српске, Горска спасилачка служба из Фоче, спасиоци из Мостара и око 40 ронилаца.

Минибус, који је јуче ујутро превозио шесторицу радника Рудника на посао, током преласка преко набујале ријеке Грачанице захватила је бујица. Четворица радника су се спасила искочивши из возила у ријеку, док су двојица нестала.

Против возача минибуса "Југопревоза Гацко" Борислава Иванишевића (56) биће поднесена пријава због изазивања опште опасности, јер је превезао минибус преко недозвољеног прелаза, умјесто мостом који се налазио у близини.

Коментари / 0

Оставите коментар