Свијет честита рођендан Александри

Димитрије Цекић (23) из Лесковца својој дјевојци, која је у Македонији, честитао је рођендан на најнеобичнији начин. Честитка је стигла и до Индије.

Србија 29.11.2014 | 22:53
Свијет честита рођендан Александри

Димитрије је пожелио да његова дјевојка Александра, која данас 29. новембра пуни 20 година, заувијек памти какво јој је изненађење приредио.

- Уз малу помоћ пријатеља који живе широм света - у Швајцарској, Индији, Грчкој, Немачкој, Аустрији и Америци приредио сам својој девојци Александри невероватно изненађење, какво и заслужује. Сви они су фотографисали у својим градовима честитку на којој пише: "Кхаллеси, твој осмех ме чини срећним. 29.11, срећан рођендан, Димитрије" - прича Димитрије, додајући да је читав "пројекат" припремао око недељу дана.

Александра је из Врања, а студира Медицински факултет у Македонији.

- Упознали смо се преко заједничких пријатеља пре неколико месеци. Ја сам хтео да овај рођендан њој буде посебан, да га памти до краја живота. Јер, свака жена жели мушкарца којег ће памтити до краја живота. Она је тренутно у Македонији, а ја ћу ићи за који дан, сад нисам могао због обавеза на факултету. По мени, љубав није љубав, ако није лудост - објашњава Димитрије.

На поруци за Александру, која је обишла 50 градова широм региона и свијета, пише "кхаллеси", што значи "краљица".

- То сам узео из најбоље серије коју сам гледао у животу, која је икад постојала, "Гаме оф тхронес", и користио сам старовалиријски, измишљени језик за серију, Вала Доахерис- сто значи: "вама на услузи"... - тврди Димитрије.

Димитрије каже да је идеја дошла "сама по себи".

- Иначе пишем поезију, песме, приче, цитате, али се не хвалим тиме, нити ми је циљ промовисање. Све што желим је да одушевим Александру - рекао је Димитрије.

Међутим, Александра је и више него одушевљена!

- Остала сам без текста! Никад ми нико тако нешто није приредио. Одушевила сам се! - каже Александра.
И заиста, чим је објавио све фотографије честитки које су настале широм свијета, Димитрије је наишао на масовно одобравање и позитивне коментаре.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срецно!

30.11.2014 08:09

Александра, нек ти је срећан рођендан и не дај Димитрија никоме. Заслужио је да буде само твој. Права, искрена љубав је све ређа појава.

ОДГОВОРИТЕ