Жесток сукоб Додика и Радојичића

Савез независних социјалдемократа је пукао на два дијела. Расцијепио се по линији Странка независних социјалдемократа, коју контролише Милорад Додик, и Демократска партија социјалиста, коју контролишу Небојша Радмановић и Игор Радојичић.

Република Српска 29.11.2014 | 20:15
Жесток сукоб Додика и Радојичића

ДПС никада није угашен (Странка независних социјалдемократа и ДПС су се својевремно удружили у Савез независних социјалдемократа).

У овом тренутку Радмановић и Радојичић директно контролишу осам посланика у Народној скупштини РС. Уколико се одлуче да напусте СНСД, ови посланици би одмах отишли са њима.

Радмановићева и Радојичићева процјена је да могу повући укупно 15 посланика СНСД-а, што је више од половине посланичког клуба ове странке, која у Народној скупштини РС има укупно 29 посланика.

Радојичић и Радмановић сада разматрају када да напусте Додика и СНСД са својим посланицима - да ли да то учине одмах и да не подрже избор нове Владе РС или да то учине у фебруару или марту, када ће овај ентитет доспјети у тешко издрживе и премостиве финансијске проблеме.

Сукоб између Додика и Радојичића траје више од двије године, а почео је оног тренутка када је Додик поставио Жељку Цвијановић за међународног секретара СНСД-а, а потом је, у марту 2013. године, устоличио на премијерску функцију.

Незадовољство је код Радојичича кулминирало након избора, када је схватио да ће он и његови људи бити без милости пометени са свих значајнијих позиција. Радојичића је посебо разјарила Додикова изјава у страначким круговима да му (Радојичићу) мора наћи неку позицију.

“Морам нешто дати Игору”, рекао је Додик, односећи се према овом високом функционеру СНСД-а као према сиромашном рођаку.

Када је Радојичић чуо шта је Додик рекао, напао га је пред свједоцима и казао му: “Ко си ти да било коме шта дајеш, а посебно мени?”

Радојичић је коначно схватио да Додик Републику Српску доживљава као сопствену земљорадничку задругу, а њега и остале високе функционере СНСД-а као задругаре који чекају Додикову милостињу.

Од тада, Додик и Радојичић уопште не комуницирају нити Радојичић жели да му се јави на телефонске позиве.

Радојичића је снажно подржао и Радмановић, који је огорчен на Додика, јер га је, заједно са Николом Шпирићем, изиграо када је Шпирића поставио за носиоца листе СНСД-а за Представнички дом, а њега оставио да чека милостињу страначког шефа.

Врхунац сукоба десио се 26. новембра, када су обављене консултације Додика са представницима СНСД-а у вези са именовањем мандатара за састав нове Владе РС. У делегацији СНСД од високих функционера ове странке била је само Жељка Цвијановић. С њом у делегацији били су Душан Петровић, Цвијановићкин савјетник и Славко Митровић, Додиков савјетник.

На новинарско питање, зашто у делегацији нема Радојичића, Додик је одговорио: “Ово је сасвим довољно”.

Међутим, то објашњење није било довољно Небојши Радмановићу, који је позвао Додика и упитао га: “Је ли ти то СНСД?!”.

Након тога, дошло је до жестоког вербалног обрачуна између њих двојице, који је завршио отвореном пријетњом Радмановића расколом странке.
“Ти нас тјераш да направимо странку”, рекао је Радмановић Додику.

Додик се сада налази у веома тешкој ситуацији, јер му се може десити да и прије избора нове Владе РС дође до раскола у СНСД-у. Додик је хазардер и неће се предате без борбе. Који ће потез повући, веома је тешко процијенити.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 95

Оставите коментар
Name

глупост

29.11.2014 19:20

Знао сам ко је писац чим сам прочитао наслов,иако би волео да до тога дође нема од тог ништа јер где год би отишао чека га исто,,голо ништа,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско БН

29.11.2014 19:21

Конацно да се одвојимо од ово криманалног СНСД.Пуна подрска Радојицицу И Радмановицу јединим цистим људима у врху СНСД.То је прави пут Игоре Семберија је уз тебе а Додик нек са Војином и Зељком прави себи странку.Догорило је И истрај у томе.Све твоје људе у Бијељини Бобар И екипа су помели.Доста смо цекали.Идемо слозно да то одрадимо без страха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

29.11.2014 19:24

Милорад Додик це унистити СНСД. Тек сад видим коме сам дао глас. Подрска Игору, Додика и сараднике нека сколни од себе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

29.11.2014 19:25

ОВАЈ РАДОЈЦИЦ ЈЕ ПАМЕТАН САД ТРЕБА ДА НАПУСТИ ДОДИКА И ОНДА ЈЕ ДОДО ГОТОВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

29.11.2014 19:27

Поцело је поцело.. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

29.11.2014 19:29

Цетири године ТЕСЛИЦКИХ кабадахија и полунесрба не би прегурали никако... ЗАТО НАВИЈАМ ЗА ИГОРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

војник

29.11.2014 19:31

Дјеси васковицу стари лазове,сто је баби мило у сну јој се снило.Кои си ти лазов,како те висе није срамота овог народа колико лазес!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД БЛ

29.11.2014 19:35

Игор је господин који висе не мозе дозволити толику дозу подцјењивања и бахатости латаског сељандроса.Бањалука то не заслузује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

алеx 539

29.11.2014 19:36

Тамна је ноћ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо М

29.11.2014 19:41

Теско је процјенити да ли је ово патка ИЛИ НЕ али до сада је Васковиц погадјао па засто НЕ ВЈЕРОВАТИ му....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

29.11.2014 19:41

Додик је толико подцијенио све око себе да је то постало не подносљиво.Интелектуалци су понизени,људи су до те мјере омаловазени,а као нико ди сада народ је подијелио на "добре" и "лосе" на црно и бијело да смо лагано усли у српско-српски сукоб који неко хитно мора зауставити. Игоре доста смо трпјели,вријеме је да се пробудимо и каземо НЕ ПРИМИТИВИЗМУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

додано

29.11.2014 19:48

мозес да донесес праву одлуку Игоре,никад није касно.Најбоље се цовјек осјеца кад му је савјест циста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Војник

29.11.2014 19:48

хахаха.... ма ста си се напалио као брата да ти је Васковиц дирнуо... мој комсија окацио слике Додика по куци и говори како цемо помрети без њега. Има два сина који имају породице. Један ради као смецар а други скупља старо зељезо и продава. Да је он у канцеларији па хајде разумио бих... а ово је да цовјек застане и да се упита да ли је он стварно нормалан... то никад нецу сватити... Али валда се људи ваљају по блату јер никад нису ни имали ниста нити су видјели несто боље. Ја нецу такав зивот. Нови млади људ, нова енергија... Хоцу напред ка ЕУ. Нецу у Русију никако... ко хоце нека иде у Соци да ради ја бих у Бец или Минхен..

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

29.11.2014 19:48

Само незнам да ли це ико овом Васковицу објаснити да се Радмановицева и Радојицицева бивса странка не зове ДПС него ДСП, демократска социјалистицка партија. Дпс је у Црној Гори

ОДГОВОРИТЕ
Name

дај боже

29.11.2014 19:50

То би било једино добро ријесење за Републику Српску, да се дио постених цланова снсд прикључи Савезу за промјене и да заједно формирају стабилну власт, а да се Баја, Дјокиц и Павиц пошаљу у политицку историју на Туњице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

29.11.2014 19:51

Ало, људи, па шта ћемо сад? Да ли то значи да Радојчића више не можемо звати Бајин ђетић? А чији ће сад бити ђетић? Радмановићев?! Па боље му је да буде Бајин... нешто ће му већ пребацити, неку коску! Ако буде Радмановићев - онда је ничији... Некако ми га је жао. Прерано је активирао своју "теорију хоса". Није фер да покусни кунићи његове теорије буду његови страначки пајтоси. Зар није хаос резервисо за СЗП? Додуше, ко другоме јаму копа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

29.11.2014 19:52

ХАЈД РАДОЈЦИЦ И БОЗЕ ПОМОЗИ АЛИ СТА ЦЕМО СА КРИМОСОМ РАДМАНОВИЦЕМ ЊЕМУ ЈЕ И СЕДМО КОЉЕНО ЗА ЗАТВОРА А И НЕБИ БИЛО ФОРА ПРЕМА ПАПКУ ВОЈИНУ МИТРОВИЦУ ДА СЕ МОРА ПОНОВО ПРАВИТИ ПАПАК И ВРАЦАТИ СЕ У СЗП НИЈЕ ФЕР ПАПАК ДУПЛИ БАС НЕЗГОДНО ИГОРЕ ОВО ТИ ЈЕ САНСА ДА ПОСТАНЕС САМ СВОЈ ПРСТ НА ЦЕЛО ЈЕР ОВИ ТВОЈИ САДАСЊИ МОЗДА МОГУ ДО ПРОЉЕЦА И ТО ПОД УСЛОВОМ ДА БУДЕ ЈАКА ЗИМА АЛ ТРЕСАЊА ДОЦЕКАТИ НЕЦЕ ПА ТИ ВИДИ ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко ко зна

29.11.2014 19:55

Није Игор чист, линија ДСП на челу са Радманом и пријом Секом, Игором и Ковачевићем држи енергетски сектор и намирују се...Миле отреси га... пусти БЛ и њихов ГО, теби су побједу донијели Добој, Теслић, Зворник... А они би све за себе и БЛ а да остали остану празних руку, изборној јединици 5, два министарска мјеста, вијеће народа и Дом народа БиХ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

29.11.2014 19:55

Из поузданих извора знам да је Игору понуђено мјесто управника туристичко рекреативног центра Клековача, посто му је супруга из Дринића па неће имати трошкове смјештаја, итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.11.2014 19:58

Пре осам година сам гласао за Додика. Била је нека нова енергија, несто ново. Релативно сам млад па хајде реко валда це уцинити несто добро за нас. Ја ста сад мислим о тим људима ви неби објавили сигурно. Нема висе професора, академика да воде странку. Ту су само неки ... као Станковиц, Мицо Краљевиц, Миловановиц у Бијељини, Цвијановицка... па то је брука и срамота. Онај ... Ковац им је главни у скупстини који лајуцка свима. Сад имају оног Херцеговца. Сви хоце да глуме Милу па да се бахате па их само такве бира. И да није истина ово сто се писе ако Зељка буде премијер ја не могу замислити да Радојициц остане опет по страни. Страсно сам цијенио цовјека. Он се задовољио периферном улогом спикера у скупстини осам година. Да ли нема амбиција или ста му је везе немам... разоцарење је велико. А Миле? А за њега не требам губити време да писем иста. Срамота и увреда за нормалног цовјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обавјестајац

29.11.2014 20:02

Ово је све тацно Васковицу, али пигријесио си Игор и Небојиса контролису 12 посланика, али и то је довољно да се онда направи истински помак на боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

електро

29.11.2014 20:25

само морају да се ријесе ковацевица, али це то теско ици је двојац ДПС се вец намирује годинама преко ковацевица, електрокрајине и ланаца..али тузиластво вец има потребне информације,а докази су фактуре које су плацане, и на које је плацен пдв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

29.11.2014 20:29

Народ треба да пати тако је бирао а радојциц је исти ко и сви јос патње народу треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ортодоx

29.11.2014 20:32

ја овом Васковицу не вјерујем али ипак ако се дрзимо онога гдје има дима има и ватре могуце је све. Несто размисљам па игора и нема протеклих дана никако у медијима. Стета сто је запостављен, Додик се ухватио за Зељку ко пијан за плот. Игоре оснивај странку први цу цлан бити :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко ко не зна ниста

29.11.2014 20:33

Гласао сам за СНСД. Али са вјером да це Додик добро размислити када буде формирао владу. Надао сам се да це у насим редовима да "поцисти" корумпиране људе око себе. Људе који су довели Српску својим аферама довде (Скрбица, Дзомбица, Цадја, Милекицку, Братица, Радисица...и Бога ми списак је дуг). Надао сам се да це сјести и са Мицом Мицицем који је свијетла страна СДС-а и од добрих људи у СНСД-у и СДС-у направити Велику коалицију. На тај нацин била би увазена воља вецине од око 70% народа у РС и били би елиминисани и ситни уцјењивацу попут Дјокица и Сукала. Назалост ниста од овога неце бити. Настављамо даље лосим..јако лосим путем. У марту је оцекивати да се трансформисе ова тијесна влада. Зао ми је сто Додик није имао снаге да се одупре тајкунској линији која цува све у горњој загради наведене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговка

29.11.2014 20:35

Не вјерујем да иста добро могу донијети Радојициц и Радмановиц.Једном снсд- увијек снсд. Они су заразени опасним вирусом званим- милокрадикус вулгарис!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Старцевица

29.11.2014 20:37

Игоре само напријед.Сви постени људи који су гласали за СНСД у Бањалуци су уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ/Трн

29.11.2014 20:40

Сањао сам дан када це се Игор пробудити.Гласао сам за СНСД само због њега јер је велики господин за разлику од тзв.Баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ортодоx

29.11.2014 20:40

Ма у свему томе је нагоре сто це Зељка опет бити мандатар за састав нове Владе! Па како је могуце? Искрено, ја гласам за СНСД само због Радојицица и сада сам се надао да це добити мјесто премијера. Ал јест дјавола....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Распад

29.11.2014 20:48

Само полако, тиха вода... неце то опстати и да формирају владу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

савјетници

29.11.2014 20:50

Дуле Глиста савјетује Зељку...ооооо дрзаво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гашпар

29.11.2014 20:50

Васковићу, ако је ово тачно, дођи у Калиновик да једеш и пијеш колико можеш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

столе

29.11.2014 20:50

Ма какав Радојициц, па тај се уписки од страха кад продје поред Милорада а Прапа Радмановиц је пун као магацин, тај се неце упињати ни за ста, фулио си Васковицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

29.11.2014 20:54

У СВАКОМ СЛУЧАЈУ БИЋЕ НАМ БОЉЕ,И АКО УЂУ У САВЕЗ ИЛИ АКО СЕ ИЗБИЈУ,НЕ МОГУ ОНИ ЗАВРШИТИ ДОБРО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

29.11.2014 20:57

Ста це бити са папком Војином?

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

29.11.2014 21:03

АКО И ФИНГИРАЈУ ДА БИ СКРЕНУЛИ ПАЖЊУ СА БОБАР БАНКЕ И СА РАФИНЕРИЈЕ БРОД,И СА АФЕРЕ ДВА ПАПКА,НИ ТО ИМ НЕЋЕ ПОМОЋИ,ЧИЊЕНИЦА АКО СЕ ОВО НИЈЕ ДЕСИЛО САД ДЕСИЋЕ СЕ ВРЛО БРЗО,СВИ СМО НАТЕГНУТИ КО СТРУНА,ПИТАЊЕ ЈЕ КАД ЋЕ ПУКНУТИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

виктор

29.11.2014 21:04

СНСД је компактан.Гузва је у СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјанго

29.11.2014 21:04

Мозе ли неко навести било какву аферу Радојицица, макар и кафанску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кицобн

29.11.2014 21:10

Исти сте ви обојица, око талова и функција ноге поломисте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

#дјанго

29.11.2014 21:15

Испливаће све његове брљотине ускоро, мјесечно издваја огроман новац да га медији не узимају у уста, ил се правис наиван...Па они одавно мисле да се РС завршава на мосту у Клашницама, колико је повјерење добио Игор у Бл уз све ресурсе које је имао,морао је имати преко 50.000 гласова, нека неко прерачуна % колико је освојио гласова, на основу изашлих бирача и да ли он "заслужује"

ОДГОВОРИТЕ
Name

редјанго

29.11.2014 21:20

Распитај се ко руководи фирмом Гаги- Транс у БЛ и циме се та фирма бавила? Објасницу ти: Вл. фирме је Драган Радојциц а бавили су се увозом нафте на црно у периоду 2002-2006 година и дистрибуирали Несковицу, Мандицу, Октан-промету сви из БН! Милионима литара метилалкохола увозили и мијесали са нафтним дериватима, све уз помоц Игора и Милорада! Ниста ово не узимај здраво за готово него се распитај, радио сам ту и знам да је тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гастарбајтер

29.11.2014 21:21

Ре Војнице позури Бец и Минхен доцекују нераднике расирених руку .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

29.11.2014 21:27

Надам се да ће поштени дио СНСД-а кога предводи господин Игор формирати власт са Савезом за промјене и одпочети борбу против кабадахије из Лакташа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

29.11.2014 21:27

РЕ ВИКТОР.Е МОЈ ВИКТОРЕ ТУПАНЕ,ИЛИТИ СЛУГО РЕЖИМСКА,ШТА ТО ИМАЈУ ИГУБИТИ СДСОВЦИ УС... ГАЋЕ ,СВЕ СТЕ ДРУГО ПОКРАЛИ,ДОДИК И ПАВИЋ ГУБЕ СВЕ,МОЋ ВЛАСТ И ОГРОМНЕ ПАРЕ КОЈЕ СУ ПОКРАЛИ,ОНИ СЕ БОЈЕ ТАМНИЧЕЊА,ДАВНО САМ ПИСО ДА БИ ПАВИЋ САДА ДАО СВЕ ШТО ЈЕ МАЗНО ,ДА МУ ОСТАНЕ ОНА СТАРА ЛАДА И СТАН ,САМО ДА ГА САДА НЕ СТРПАЈУ У ЋОРКУ ,А ДОДИК ЈЕ ЈОШ КУРАЖАН ,ЈОШ МАЛО АЛИ НЕ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

29.11.2014 22:07

Ја ово тврдим (знам) вец неколико седмица. Радојициц би се и раније одвојио да није уцијењен (рекетиран) додиковим обезбједјењем (мафијом) која и њега самог уцјењује (Скрбиц&ЦО). Сад је енглеска (М16) одлуцила да му (Радојицицу) конацно да заституту и то је сценарио (цијепање СНСД) несто сто цемо гледати у неколико епизода. Могуце одмах а могуце је кроз кризу Владе РС, након формирања са мамом сто абортира оне папке. Инаце, М16 има комплетан снимак маминог разговора о куповини папака и само сецека погодан тренутак да га пости у етар

ОДГОВОРИТЕ
Name

копита

29.11.2014 22:09

Игоре сад ил никад или јеси или ниси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брукама

29.11.2014 22:16

Војин и Илија... теско ономе кога ти папци подрзавају. Премијерка им је најбоља имена дала. То јој је нај потез каријере

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роцкер

29.11.2014 22:36

Е јесте овај Васковић смијешан и напоран. Досадио је са свим овим измишљотинама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

рацио

29.11.2014 22:43

Знам Игора дуго времена. Усао сам у СНСД и гласао због њега. И даље је исти цовјек. Гласацу за њега поново, како год се странка звала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

29.11.2014 22:48

Тако и треба. Радојицицу иди са Савезом боље це ти бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

29.11.2014 22:49

да је Игор Радојчић урадио исту ствар ко Зељко Комшић и одyебо Бају.. сад би Баја са Злајом био на сметлишту и дозивио би тотални бродолом..! Сад би био главна карика промјена као сто је Комшиц и његов ДФ..! бар нова нада постоји .. ал никад није касно..! треба Се СНСД распаст.. то би било најбоље за овај народ..! а баја је једини у СНСД који се за све пита а остали имају статус бајиног ПАПАГАЈА..! овај Додо је гори од Хитлера..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

29.11.2014 22:50

Тако је Радојицицу имас пуну подрску. Само да истрајес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

29.11.2014 22:56

Нигдје, ни у чему и ни са ким нема негативне селекције као са додиком. Ако се Радојичић, са својих неколико посланика, сад не одвоји и не формира власт са савезом за промјене, нема га више у политици. На њему је да изабере. Овдје се не би радило ни о каквој куповини него је у питању управо разлаз у политичким ставовима. Мислим да ће се ово десити. Младен Босић је добро рекао, "Ништа није готово док све не буде готово."

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

29.11.2014 23:02

Прије или касније СНСД савез се МОРА РАСПАСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

29.11.2014 23:07

Игор и струја око Радмановића су дефинитивно дио СНСД-а са којим се може направити неки помак набоље. За Игора се не веже никаква афера али има огромну карактерну ману која се тешко мијења а то је да је слабић. Уколико уз подршку незадовољних у СНСД-у којих није мало успије скупити храброст и одвоји се од милорадовог метастазираног тумора урадиће двије историјске ствару: спасиће РС и спасиће своју партију. Уколико, пак, буде неодлучан као и до сада за пар мјесеци ће се спасити РС али не и његова партија јер ће пропасти комплетан СНСД са гомилом криминалаца али и оно нешто умјерено поштених. Мали играчи (ДНС, СП, Шукалови и неки радикали) су се недавно нашли у сличној позицији и направили историјску грешку која ће их коштати опстанка. Сада Игор има могућност да не понови грешку ових патуљака. Уколико се ипак деси преокрет вриједи знати да би се лако могла скупити критична двотрећинска већина за смјену Додика. Како год буде Додо је готов и он то зна, зато нема ни најмањег смјешка на његовом лицу ових дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

веља

29.11.2014 23:11

Ако је тацна добра вијест,Игор изгледа коректан!!!! Видјецемо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсија

29.11.2014 23:25

Папак Војин иде код коваца да га поткује па да мозе поткован у галопу да претрци у нову вецину. Поткован папкар боље вуце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ковацка Радња БН

29.11.2014 23:29

Имам потковице за папка Војина Митровица. Кад га поткујем бице Војин добро кљусе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хер

29.11.2014 23:40

ПЕРО..Ми6 а не М16

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

29.11.2014 23:58

Овако сте поједини коментарисали везано и за информацију када је се писало о Папку Воји, и тад сте говорили није тацна информација као и за ову па се на крају испостави да је тацна. Мислим да и овдје има елеманата истине и да це то ускоро изаци на видјело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

30.11.2014 04:39

Пошто им је газда Лакташенко дао ногу у дупе, не би ме зачудило да Радојчићи и Радмановић замјене Васића на мјесту извршних секретарица СНСД.хахахахахаххаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

несто има

30.11.2014 04:54

Истина је да Додик у задње вријеме нешто тужно изгледа. Када се и насмије, види се да није из душе. Ето то ја примјећујем ко обичан човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

30.11.2014 05:36

Да Васковић воли да преувелича то знам али колико се сјећам никад није ништа слагао па му вјерујем у ову причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЦ

30.11.2014 06:31

КАД ЦОВЕК ПРОЦИТА СВЕ ОВЕ КОМЕНТАРЕ СВЕ МУ ЈЕ ЈАСНО. КАД ИМАС ОВАКАВ ЈАДАН НАРОД СТА МОЗЕС ОЦЕКИВАТИ - ОВАКО КАТАСТРОФАЛНУ ВЛАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

праведно

30.11.2014 06:32

Зар није у Републици Српској морал код људи на 0. Има ли патриотизма. Ко се бори за народ ? Гдје сте видјели правду? Што је до скора било ненормално, сада је нормално. Са оваквим негативним чињеницама нећемо дуго. Требали би се дебело замислити, док није касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

30.11.2014 06:43

ако би досло до подјеле истог момента сам цлан радојцицеве странке (слободан сам)

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко БН

30.11.2014 07:44

Свадјају се око пара и столице а не око народа како це им бити боље. Игор је исти Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

30.11.2014 07:46

Прапа сад је вријеме и теби и Игору да вратите достојанство Бања Луци и њеним градјанима који су дали вјеру првенствено теби па и Игору

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недеља

30.11.2014 07:51

Баја је рекао да ће данас рећи име мандатара. Ако га не објави значи да има истине у Васковићевом извјештају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре војник

30.11.2014 07:51

Гастарбсјтеру ја и јесам у Бечу. Бога ми бауштелам а и заради се по која хиљадарка евра. А ти си гастарбајтер у Русији сигурно???? Фино је то кад живиш у Њемачкој а Србујеш и кажеш како требамо са Русима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златиште

30.11.2014 07:54

Све је ово тачно, само је питање да ли ће доћи до коначног пичвајза и како ће изгледати, и хоће ли рогови у врећи и даље остати чврсто везани. У доброј мјери ово подсјећа на једну стару поучну народну причицу (о хајдуку и турском путнику), са јасном поентом: пустио бих ја њега али неће он мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

30.11.2014 08:25

Хе, до тог раскола неце изгледа никад ни доци. Увијек се испостави да је СНСД на јаким ногама. Али ово ми дјелује као озбиљан испит за Игора и Небојсу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

30.11.2014 08:35

Семберци нека се не јављају па изабрали сте Војина Митровића (Вука Бранковића) а сад још точите и гориво код њега. Чекамо да видимо то село Јелаз како постаје Беверли Хиллс :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

30.11.2014 08:48

Има једна ствар коју нисам изнио у прошлом посту. Радојичић, ако је чист, мора се одвојити и од Радмановића и свих сличних Радмановићу. Дакле на њему је да одлучи да оснује потпуно нову партију без кадрова који су се доказали као коруптивни и склони криминалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

30.11.2014 09:04

Ковацка Радња БН, у ораву си, за МИ6. Здраво Крило СНСД, на целу са Радојицицем, (у скупстини око 14-20 посланика), и "здраво крило" СДС-а (Гоцедарица-Стевандиц), по замисли Вуцица, треба да буду окосница Велике Коалиције (ВК) и окосница нове СНС у Републици Српској. Медјутим, у СДС-у немају петљу да се "ослободе", Босица, Саровица, Мицица, Бјелице..., као сто су се Вуциц и Николиц ослободили Сесеља. Та опција је на столу СДС-а и Радојициц цека да дисиденти СДС-а повуку тај историски потез и у ВК "донесу" 15-20 посланика, сто није лако. Тој ВК придрузили би се Цавицеви и Иваницеви посланици. Ово је дио недавног споразума Њемацка/Енглеска. Услов: евроатланске интеграције и одустајање од реторике "независна РС", на ста су пристали Вуциц (њемацки утицај) и Радојициц (америцки/енглески утицај). Радојициц је вец од раније припремљен на излазак из додиковог загрљаја, али додика су ститили масони (и сам је масон) и Јевреји, али и уцјене додика према Радојицицу, јер га је (додик) успио увуци у неке прљаве послове да би га могао уцјењивати. На залост насу (народа обицног и патриота) сви су они под нецијим спољњим утицајем и само је питање ко у одредјеном моменту има вецу моц, тако да ми кроз вијекове само прелазимо из руке у руку. Додиак Јевреји лагано пустају низ воду и он се нагло прије неколико година) окреце Русији, која и сама има проблем како да се одбрани од инвазије са запада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слазем се

30.11.2014 10:15

око соколово. Потпуно си у праву, да се мора одвојити о Радмановица, јер ово сто народ прица Црногорац је ипак постен. Знамо ми да он о томе размисља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тале

30.11.2014 10:39

Не треба дирати Додика, човеку иде све за руком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пк

30.11.2014 10:43

Шта вам је, јесте ли заборавили колико је корупције и криминала Игоров чекић у Скупштини озаконио, сад одједном господин, поштен...овако кратко памћење??? Не могу да вјерујем. Сам се увалио, сам нек се вади, а питање и колико жели. Немојте мислити да је празних џепова, само је мудрији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воx

30.11.2014 10:52

Све ти знас, као и досад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

30.11.2014 11:45

Сукоб Додика и Радојицица је драматицан као сукоб лава и зеца. Унапријед се зна побједник. Бице исто као и код Радмановица, сведен на ниво икебане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жека

30.11.2014 11:51

Игоре друже, докторирај ти док ти је вријеме. Можда те Баја постави за ректора Универзитета у Источном Сарајеву, у Бањалуци не можеш пошто је резервисано за папке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јока лисица

30.11.2014 13:50

Ви који сте га гласали свих ови година нисте се опаметили па ови избора сте могли пробати да се скину вец једном власт која омладини додје главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРЈАНИК

30.11.2014 13:55

ИЗБИЛИ ОЧИ ЈЕДАН ДРУГОМ АМИН БОЖЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

30.11.2014 14:56

Шта је мислио Игор да се Додик прави слијеп док му Небојша прави паралелну странку унутар СНСД-а!Сада најурити Тегелтију и све остале који још мисле да су ДСП!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нина

30.11.2014 15:46

Игоре хајд у рајевоса узимај лову и вици јес јес то ти је најбоље

ОДГОВОРИТЕ
Name

перица

30.11.2014 15:56

Сад це онај Бастинац конацно постати министар енергије, а Ковацевиц и сви Радмановицеви кадрови конацно по..сити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гастарбеитер

30.11.2014 16:23

Ре Војнице: Ја управо зивим и радим у Немацкој околина Франкфурта и одмах да ти казем да ти не верујем да баустелас Аустрији и да зарадјујес пар хиљадарки € можда ако радиш 24 х дневно али ако радиш као доста њих у Републици Српској нећеш имати ни за воду а кад би се и тамо оволико радило као на западу зивили би добро. Али колико сам ја видео када одем на одмор тамо се ништа не исплати радит Нас народ каже зрно по зрно погаца камен по камен палаца. Сто знаци мора се радит цио месец а не само један дан а остале дане проводит а за тај дан тразит да зарадиш ко негде за месец. Али око си у Бецу како тврдиш знаш ти то сигурно као и ја самокритицности мало није на одмет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збиља а гдје је Рајкула?

30.11.2014 21:21

Цуди ме да Рајкула није прокоментарисао снимак Цвијановицке,посто се у све разумије па мора да се разумије и у форензику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЈАЂЕНИ РАДНИК

30.11.2014 22:08

Васконићу не измишљај матере ти твоје и не лупај глупости. ко теби више вјерује, ајд у пензију.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не спомињи ми тог над папка!

30.11.2014 22:27

"Перо", не спомињи ми Вучића!!! Спријечио је промјене у РС! Код мене није више добродошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

адут

01.12.2014 09:27

Шта уради црни Милораде? Жељка је губитник на свим фронтовима. Одува је Иванић, узе учешће у куповини папака, огрезла у непотизму и шта још треба? Једини ко те могао извући био је Игор. Сада је готово, изгубио си и њега и нас а ускоро и власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионерка

01.12.2014 11:04

Дај бозе да се коначно распадне и тај СНСД. Не знам шта Радојчић чека. Доста му је било понизавања од Додика. Игоре дозови се памети. Изађи из вампирске странке, видјећеш да ће ти бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лабуд

01.12.2014 17:44

Машала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре војник

01.12.2014 17:55

за Гастсрбајтера....пријатељу кад волис Русију и Србујес засто ниси отисао у Соци радити вец си отисао у Франкфурт?А ја јесам у Бецу тацније у 16-ом.И радим дневно 10 сати,имам сатницу 10 еура.Ти сабери колико зарадим.А ја сам просао рат,после рата безнадје и избјеглиство.Ја знам колико људи доле би радило било ста да има.Наравно има и пробисвјета али није то бас тако како ти казес.Мука ми је од вас који сте отисли пре 50 година нити сте видјели биједу ни просли голготу сад мудрујете и паметујете.Ја ста сам просао у зивоту ти у филму ниси видио...само никад ниста фино...Какви Руси само запад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мехо

01.12.2014 22:12

Радојициц је политицар који би могао да добије сироку подрску цијеле БиХ. Са људима попут Саровица, Комсица, Радојицица, Рагуза мислим да бисмо могли да направимо дрзаву коју би сви вољели и која би људима давала оно сто им треба.

ОДГОВОРИТЕ