ЛЕ: Партизан добар, али опет изгубио!

Фудбалери Партизана поражени су од Тотенхема минималним резултатом, иако су одлично одиграли на Вајт Харт Лејну у петом колу Лиге Европе.

Фудбал 27.11.2014 | 23:19
ЛЕ: Партизан добар, али опет изгубио!

"Црно-бели" су играли отворено и имали неколико сјајних шанси преко Шкулетића, Нинковића, Живковића и Волкова, али су ипак доживели четврти пораз.

Меч је одлучио погодак Бенжамина Стамбулија почетком другог дела, из одбитка после стативе Роберта Солдада. Данко Лазовић је одиграо најбољи меч у црно-белом дресу, креирао неколико шанси, али је Лорис остао несавладан.

Од почетка меча оба тима су играла отворено, тражила гол, те лепим акцијама забављали публику на Вајт Харт Лејну. Домаћин је прво претио ударцима Солдада и Ламеле са дистанце, док је Партизан покушавао убацивањима за Шкулетића.

Прву гол шансу имали су црно-бели, Грбић је пронашао Лазовића у казненом, али је нападач Партизана шутирао преко гола. Зивер је у 30. минуту после фантастичног додавања Лазовића имао Шкулетић, али је уместо да шутира покушао да предрибла Лориса.

Прво полувреме је три пута прекидано улетањем играча на терен, па је судија пет минута пре паузе послао играче на десетак минута у свлачионицу.

Тотенхем стиже до победе у првом нападу у другом полувремену. Бенжамин Стамбули је наместио гол шансу Солдаду, Шпанац погађа стативу, али се лопта одбија до Француза који је убацује у гол.

У наставку утакмице тимови су играли још офанзивније, Лазовић је креирао шансе уз Грбича Живковићу, који их не користи, док Лорис сјајном парадом зауставља шут Волкова главом.

С друге стране, Лукач је одбранио шут Солдада из ситуације један на један, а потом феномемалан ударац Ламеле у надокнади времена.

Партизан из пет мечева има само један бод, а од Европе ће се опростити против грчког Астераса 11. децембра пред својим навијачима. Тотенхем је на корак од освајања групе, довољан му је реми у Истанбулу са Бешикташем.

Лига Европе, 5. коло:
Тотенхем – Партизан 1:0 (0:0)
Стамбули 49
Астерас – Бешикташ 2:2 (0:1)
Барелес 72, Пара 83 – Ба 15, Торе 61

Коментари / 0

Оставите коментар