ЕЛ: Звезда чека Нептунас од 19:00

Кошаркаши Црвене звезде Телеком од 19 часова у Комбанк арени дочекују литвански Нептунас у седмом колу Евролиге.

Кошарка 27.11.2014 | 18:50
ЕЛ: Звезда чека Нептунас од 19:00

Оба тима имају половичан учинак, а победа би једној екипи значајно увећала шансе за пласман у ТОП 16.

У првом мечу у Литванији домаћи тим је славио 83:81. Тренер Звезде Дејан Радоњић рекао је да ово није одлучујућа утакмица јер је његова екипа показала да може да игра са свима.

"Мени је у потпуности јасно да желимо да савладамо Нептунас. У овај и у све остале мечеве улазимо са истом мотивацијом. Ово није одлучујући меч, јер смо показали да можемо да играмо са свим тимовима, а има још утакмица до краја. И нама је јасно да нас победа ставља у бољу позицију, али смо свесни и да има много да се игра", рекао је Радоњић.

Тренер Нептунаса Казис Масквитис каже да његов тим мора да одигра одлично у одбрани ако жели да савлада Црвену звезду у Комбанк арени.

"Звезда има двојицу играча који су међу најбољима ове сезоне у Евролиги – Марјановића и Вилијамса, који је имао 17 асисистенција у прошлом колу. Желим да у нашој игри све почне од одбране. Меч са Звездом веома је важан, победа би обе екипе ставила у добру позицију за пласман у Топ 16. Наравно, атмосфера у Београду увек је сјајна", каже Масквитис.

Звезда је апеловала на навијаче да навијају спортски и да не убацују предмете у терен, а посебно да не скандирају увредљиве пароле.

Група Д, седмо коло:
19.00 Црвена звезда – Нептунас
20.45 Лаборал Куча – Олимпијакос
петак:
21.00 Валенсија – Галатасарај

Табела: Олимпијакос 6-0, Црвена звезда 3-3, Галатасарај 3-3, Нептунас 3-3, Лаборал Куча 2-4, Валенсија 1-5.

Коментари / 0

Оставите коментар