ЛЕ: Партизан у Лондону!

Фудбалери Партизана од 21.05 часова играју са Тотенхемом у Лондону меч петог кола Лиге Европе.

Фудбал 27.11.2014 | 13:50
ЛЕ: Партизан у Лондону!

"Црно-бели" су последњи у групи са само једним бодовом, освојеним управо на утакмици са енглеским тимом, па немају шанси за пласман у наредни круг.

Ипак, тренер Марко Николић рекао је да Партзан у меч неће ући са белом заставицом, већ очекује равноправну борбу као што је то случај био у Београду у септембру, где су два тима играла без голова.

"Противник има квалитетан тим, али су после меча у Београда ушли у проблеме и сада полако подижу форму. Они су највероватније обезбедили пласман у другу рунду и очекујем да ће играти слично као у Хумској. Ко год да буде играо, биће то веома јак састав. Биће ово још једна прилика за уживање и мислим да неће недостајати тензије", рекао је Николић.

Менаџер Тотенхема Маурисио Поћетино нагласио је важност меча са Партизаном како би тим подигао самопоуздање за Премијер лигу.

"Важно је да одиграмо добро на Вајт Харт Лејну, да направимо добар посао, да победимо. Важно је да победимо и исто тако одиграмо у недељу против Евертона. Морамо пронаћи решење за Премијер лигу, али нам је и Лига Европе важно такмичење", истакао је Поћетино.

Никола Дринчић није отпутовао због лакше повреде колена, па је стручни штаб одлучио да он остане у Србији.

У другом мечу групе састају се Бешикташ и Астерас.

Коментари / 0

Оставите коментар