Ухапшен убица Марка Ивковића

Турски медиј "Јурт Газетеши" објавио је да је убица Марка Ивковића ухапшен, а идентичну информацију објавио је и "Хуријет".

Свијет 26.11.2014 | 19:48
Ухапшен убица Марка Ивковића

Навијача Црвене звезде убили су хулигани Галатасараја пре утакмице кошаркашких клубова у Евролиги прошлог петка, а "Јурт" и "Хуријет" наводе да је осумњичени за убиство ухапшен.

Пет особа приведено је прво на основу снимака, прегледано је око 300 сати видео материјала са великог броја камера, а више од 200 људи укључено је у истрагу у оквиру четири специјална тима. 

Најновија технологија коришћена је како би се идентификовала лица и како би се отклониле сметње које стварају лоше осветљење и слични спољни фактори. "Хуријет" преноси да је петоро осумњичених дало одређене информације о особи која је извршила убиство, а чији лик није био најјаснији због светла бакљи.

Према првобитним информацијама, петорица приведених који су били најближи месту злочина негирали су да знају ко је усмртио Марка Ивковића, који је преминуо у болници после покушаја реанимације, али су променили исказ.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

1389

26.11.2014 18:56

Пресуда је много битна,на колико це га осудити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија

26.11.2014 20:43

Ако убица није албанац пљуните ме ! Сигуран сам да је то њихово недјело .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

27.11.2014 06:50

Зна ли се ко уби оног француза на утакмици у Београду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мн

27.11.2014 09:43

сауцесце породици убијеног младица.назалост понасање навијаца је постало такво да се мозе оцекивати оваквих слуцајева.мисљења сам да би се саме навијацке скупине требали позабавити овим проблемом те свако у свом домену максимално спријецити овакво несто.навијети з асвој тим незнаци дивљати,русити,палити и јос горе убити само зато сто су они противници.слазем се с гогијем у слуцују француског навијаца,несто ми није познато да се пронасао убица?

ОДГОВОРИТЕ