Робин Вилијамс најтраженија звијезда на интернету у 2014.

Недавно преминули глумац Робин Вилијамс био је најтраженија звијезда на интернету у 2014, пише амерички магазин Холивуд рипортер који је објавио листу 10 најтраженијих познатих личности на нету.

Занимљивости 26.11.2014 | 09:24
Робин Вилијамс најтраженија звијезда на интернету у 2014.

Одмах иза јунака "Друштва мртвих пјесника" је Џенифер Лоренс, звијезда "Игара глади", чије су интимне фотографије освануле прошлог љета на друштвеним мрежама.

Треће мјесто заузео је репер Џеј Зи, чији је видео снимак туче са Соланж Ноулс, сестром његове жене Бионсе, у лифту у Њујорку, обишао свијет.

На четвртој позицији је Ким Кардашијан, свеприсутна на друштвеним мрежама и прије објављивања фотографије своје голе задњице за часопис Пејпер.

 

Пета је Џоан Риверс, водитељка емисије "Фасхион Полице", која је преминула 4. септембра на клиници у Њујорку, а шести амерички фудбалер Реј Рајс, који је суспендован након што је пребио своју дјевојку.

Следе Анђелина Џоли, глумица и амасадорка УН, Рене Зелвигер, чија је физичка трансформација фанове оставила без коментара, Кејт Мидлтон, која чека своју другу "краљевску бебу" и бејзбол играч Дерек Џетер, звијезда Њујорк Јенкија, који се ове године пензионисао.

Попис је састављен на основу претраживања 100 милиона корисника интернета широм свијета у периоду од 1. јануара до 15. новембра.

То објашњава зашто се комичар Бил Козби, звијезда некада веома популарног "Козби шоуа", који је од почетка мјесеца у средишту сексуалног скандала, није нашао на листи.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар