Ерцег из Галате прелази у Реал?!

Српски кошаркаш Зоран Ерцег могао би да напусти Галатасарај и појача мадридски Реал, преносе турски и шпански медији.

Кошарка 25.11.2014 | 18:15
Ерцег из Галате прелази у Реал?!

Познато је да је Галатасарај већ дуже време у финансијским проблемима, а тренер тренер турског клуба Ергин Атаман у понедељак је изјавио да сви играчи сем Карлоса Ароја могу да га напусте ако нађу други клуб.

Међу тим играчима је и Ерцег, за којег су наводно заинтересовани још неки шпански клубови и Бешикташ, али је према писању турских медија он већ ступио у преговоре са Реалом.

Уколико се договори са Реалом, Ерцег би за ‘краљевски клуб’ могао одмах да заигра у Ендеса лиги, али би што се тиче Евролиге морао да сачека Топ16 фазу.

Вест да Ерцег размишља да напушти Галатасарај није изненађење због убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића уочи утакмице два клуба у Истанбулу прошлог петка.

Српски кошаркаш је био јунак тријумфа турског клуба у том дуелу са 110:103 после два продужетка, али је у изјави за “Вечерње новости” да после трагедије о свом учинку није ни размишљао.

“О утакмици сам могао да размишљам у колима од свлачионице до куће. Искрено, од када сам чуо за вест о убиству овог момка дуел са Звездом ми је пао у заборав. Ни о утакмици ни о свом учинку ни са ким нисам ни разговарао. Спортиста сам који ради свој посао, без намере да својом игром некога увредим или да ширим мржњу”, рекао је Ерцег.

Ерцег је на шест утакмица Евролиге ове сезоне просечно бележио 17,2 поена и пет скокова по утакмици.

Коментари / 0

Оставите коментар