Салон за мажење и грљење, хит у Америци

У Америци је отворен салон у коме за 60 долара можете добити грљење, мажење по коси, држање за руку или неку сличну врсту физичког контакта.

Занимљивости 24.11.2014 | 17:02
Салон за мажење и грљење, хит у Америци

У Портланду је отворен салон у коме за 60 долара можете добити мажење по коси, држање за руку или неку сличну врсту физичког контакта.

„Пре извесног времена пролазила сам кроз прилично суморан период у животу и пало ми је на памет како бих платила неком да ме помази“ рекла је Саманта Хес, власница поменутог салона „При том, мислим искључиво на мажење, без икакве сексуалне конотације, дакле на најобичнији људски додир. То ми је дало идеју да започнем овај посао“.

Како она каже, салон „Цуддле Уп то Ме“ недељно добија и до 10.000 мејлова и у кратком временском периоду постао је место на коме се сеанса резервише. Сеанса кошта 60 долара, а подразумева мажење по коси, држање за руку, грљење и неки сличан вид физичког контакта. По Самантиним речима, после сеансе мажења и муштерија, али и запослени се осећају боље.

„Од када сам упознао Саманту Хес, осећам се много боље“ каже Стив из Ванкувера на сајту салона „Након сеанси мажења, осећам да имам другачији поглед на свет. Нисам имао појма шта пропуштам. Одласци код Саманте ме охрабрују, она је љубазна и искрена. Сваки пут једва чекам следећу сеансу“.

Салон ради 6 дана у недељи. Разговор између муштерије и запосленог у току мажења је ствар договора, а муштеријама се препоручује да пре сеансе обуку пиџаме.

Коментари / 0

Оставите коментар