Мажић опет на Пепеа и Роналда!

После бурних сцена са Светског првенства у Бразилу, дошао је тренутак да се најбољи српски судија и најбољи фудбалер света поново сретну.

Фудбал 24.11.2014 | 19:00
Мажић опет на Пепеа и Роналда!

Милорад Мажић, најбољи српски судија, поново је од УЕФА добио "јак" меч Лиге шампиона.

После Барселоне, Челсија, Манчестер јунајтеда, Арсенала, Јувентуса, Милана и осталих, Србин ће судити и на утакмици Реал Мадрида.

Мажић је делегиран да води меч 5. кола у ком се састају шампион Европе, Реал и швајцарски Базел. Игра се у Швајцарској. Арбитру из Врбаса биће то девети меч у Лиги шампиона, у каријери, а трећи ове сезоне, после добро обављеног посла на утакмицама АПОЕЛ - Ајакс и Олимпијакос - Јувентус.

Али...

За Мажића ће ово бити изазов више, утолико што ће се поново срести са Португалцима, Кристијаном Роналдом и Пепеом, сада у својству играча Реала. Наш судија имао је бурне моменте са двојицом репрезентативаца Португалије током Светског првенства у Бразилу.

На утакмици Португалија - Немачка, која је завршена резултатом 0:4, Мажић је при резултату 0:0 досудио пенал над Маријом Гецеом, који је постојао, а који је Томас Милер претворио у вођство од 1:0. Потом, при резултату 2:0, Мажић је искључио Пепеа јер је темпераментни штопер Португалије ударио руком у лице Милера, а онда дотрчао до њега, унео му се у лице, и додуше не јако, ударио главом о главу.

Код обе ситуације, и пенала и искључења, најбурнији у протестима били су фудбалери којима ће Мажић судити у среду увече - Роналдо и Пепе.

Срећно, Милораде!

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ја

24.11.2014 18:06

Цуј "нас судија", ваљда је србијански судија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоро

24.11.2014 18:10

Наш, него чији је.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мике

24.11.2014 20:53

Браво мицо!!!

ОДГОВОРИТЕ