Црна Гора - база и оаза Партизана!

Многи фудбалери, који су носили или носе дрес Партизана, пореклом су из Црне Горе. Црно-бели не желе да се одрекну своје значајне базе.

Фудбал 24.11.2014 | 18:45
Црна Гора - база и оаза Партизана!

Партизан наставља да лови младе фудбалске таленте у Црној Гори. Зато ће организовати још један фудбалски камп у Црној Гори - у Бару 2015. године.

Подсетимо се само неких фудбалера који су носили (или носе) дрес Партизана: Будимир Вујачић, Ниша Савељић, Стеван Јоветић, Ивица Краљ, Љубомир Радановић, браћа Бајовић - Миодраг и Милорад, Зоран Батровић, Срђан Радоњић, браћа Брновић - Драгољуб и Бранко, Бранислав Ђукановић, Ненад Брновић, Бојан Брновић, Дамир Чакар, Андрија Делибашић, Петар Грбић, Петар Шкулетић...

Идеје и значај кампа представљен је у недељу увече у Бару, а међу онима који су говорили о Партизану и његовој школи био је и некадашњи играч црно-белих, а сада селектор црногорске репрезентације Бранко Брновић.
"Желим да изразим посебно задовољство што Фудбалски клуб Партизан пружа могућност и деци из Црне Горе да буду учесници кампа. Колико ценим и поштујем рад омладинске школе фудбалског клуба Партизан и њихових еминентних стручњака, довољно говори и чињеница да је претходне две године полазник овог кампа био и мој син. Партизан је био важна станица великог броја играча из Црне Горе и желео бих да се тај тренд настави и у будућности", рекао је Брновић, преноси званичан сајт Партизана.

Директорка Маркетинга Партизана Снежана Филиповић подсетила је на дугу традицију играња црногорских фудбалера у београдском клубу.

"Не треба наглашавати колико је младих талената који су играли у Партизану, а сада су у великим европским клубовима, управо поникло са овог простора. Сигурна сам да ће и овај камп почетком 2015. године бити веома успешан и да ће уз вашу организацију као љубазних домаћина, а уз стручно око тренера наше омладинске школе, бити оаза талената", рекла је она.

Фудбалски камп омладинске школе ФК Партизан биће одржан у Бару од 10. до 17. јануара 2015. године.

Коментари / 0

Оставите коментар