Умоболни навијачи Галате се питају...

Тешко је пронаћи речи за понашање појединих навијача Галате, после трагедије коју је изазвао један од њих усмртивши Марка Ивковића.

Кошарка 24.11.2014 | 17:00
Умоболни навијачи Галате се питају...

Део навијача Галатасараја, којих се стиди сваки нормални човек, не престаје да ликује над злочином који је починио један њихов члан, за сада непознат истанбулској полицији.

Након што је уочи утакмице Евролиге, убица Марка Ивковића нестао у мрачним улицама око Дворане "Абди Ипекчи", његови "саборци" недвосмислено показују да му се диве и да се радују трагичном исходу туче две навијачке групе, од које једној, Делијама, није био дозвољен улаз у дворану.

Утисак на крају ове суморне недеље, не само за нас у Србији, већ и много шире од тога, постао је само гори данас у току дана... Све захваљујући понашању дела навијача Галате за које је готово немогуће пронаћи праве речи, а да оне буду примерене у овом тренутку.

Све је почело звиждањем и скандирањем током минута ћутања, приређеног пре кошаркашке утакмице Галатасарај - Бешикташ, док је Интернет, пре свега Тwиттер постао нови терен за исказивање мржње и морбидних порука.

На незванични Тwиттер налог навијачке групе Делије, испод слике посвећене групи Звездиних присталица која је у не тако дугом периоду изгубила животе на овај или онај начин, надовезао се умоболан одговор једног од навијача Галате, ког би се постидео свако нормалан.

Безумље!

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

24.11.2014 16:36

То је СТОКА а не Народ!!!

ОДГОВОРИТЕ