Полицајци спријечили пљачку пумпе

Припадници Полицијске станице у Власеници спријечили су ноћас пљачку бензинске пумпе "Нестро-петрол" у Власеници и ухапсили два маскирана лица која су затечена у извршењу овог кривичног дјела, сазнаје дописник Срне у Полицијској станици Власеница.

Република Српска 24.11.2014 | 15:18
Полицајци спријечили пљачку пумпе

Ухапшена су лица чији су иницијали О.М. /30/ рођен у Мостару, а стално настањен у Сарајеву, и Л.Б. /38/ из Сарајева.Заплијењена су и два возила којима су дошли на мјесто догађаја и обиман провалнички алат, што указује на то да је ријеч о добро организованом и опремљеном провалничком тандему, кажу у власеничкој полицији.

Незванично се сазнаје да су ова лица пур-пјеном онеспособили алармни систем у бензинској пумпи, а потом провалили у унутрашњост зграде, али их је власеничка полиција на вријеме уочила и ухапсила.Након упозорења полиције лица су покушала да побјегну, али су након 300 метара ухапшени, а приликом хапшења пружили су физички отпор и били крајње дрски, кажу у полицији.

Покушај пљачке  догодио у  2.10 часова, а провалници нису успјели узети ништа са пумпе, осим једне кутије цигарета "марлборо".Провалници су након хапшења приведени у ПС Власеница, а увиђај о овом догађају је у току, након чега ће бити предузете мјере у складу са законом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марија

24.11.2014 21:08

Свака цаст за полицију несто паметно урадјено јер за њих имам јако рузну слику за њихово пинасање

ОДГОВОРИТЕ