Партизан иде на Тотенхем да ужива!

"Ови момци на прави начин представљају Партизан", рекао је тренер црно-белих Марко Николић после победе над Напретком, а пред пут на утакмицу са Тотенхемом.

Фудбал 24.11.2014 | 15:45
Партизан иде на Тотенхем да ужива!

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да је задовољан вечерашњом победом против Напретка у Суперлиги и наставком низа добрих резултата, али да његова екипа до краја јесењег дела има још много посла.
Партизан је у недељу увече, на свом терену, победио Напредак резултатом 3:1, у утакмици 13. кола Суперлиге и стекао шест бодова предности у односу на Црвену звезду и титулу "јесењег првака".

"Смета ми начин на који је примљен гол, из наше неозбиљности, али треба разумети да ови играчи у тешким околностима живе и раде, а постижу овакве резултате. Потпуно смо контолисали утакмицу и заслужено победили. Ови момци на прави начин представљају Партизан", рекао је Николић новинарима после утакмице.

Партизан је први на табели са 34 бода, док Напредак заузима претпоследње 15. место са 10 бодова.

"Задржали смо победнички ритам и одличан скор због чега сам посебно задовољан и сада можемо да уживамо у утакмици у Лондону. Свако воли да игра у Енглеској, па тако и ми. Али, још нисмо завршили посао, чекају нас три много тешке и важне утакмице до краја полусезоне", додао је он.

Коментари / 0

Оставите коментар