Скандал у Хрватској: Динамо - Хајдук се није играло!

Највећа утакмица хрватског фудбала Динамо Загреб - Хајдук Сплит није ни одигран у суботу, јер Сплићани нису не терен Максимира у знак солидарности са својим навијачима којима није био дозвољен улазак на стадион "Максимир".

Фудбал 22.11.2014 | 17:00
Скандал у Хрватској: Динамо - Хајдук се није играло!

Скандал у хрватском фудбалу!

Највећа утакмица хрватског фудбала, дерби загребачког Динама и сплитског Хајдука, која је требало да буде одиграна данас (субота) у оквиру 16. кола првенства, није ни почела!

После 15-ак минута након што је био заказан термин за почетак меча, на терену су били само играчи Динама. Гостију из Сплита није било на терену. Они су остали у свлачионици, незадовољни што је управа Динама забранила навијачима из Сплита да уђу на стадион "Максимир"!

Према информацијама хрватских медија, у Загреб је дошло око 1.000 припадника сплитске Тордице, али је управа Динама, у договору са полицијом, означила 50-ак "проблематичних" навијача којима не би био дозвољен улаз на стадион. Остали навијачи Хајдука су се солидарисали са "обележеним" другарима и зато нису хтели ни да уђу на стадион.

Играчи Хајдука су се солидарисали са својим навијачима и нису ни хтели да одуиграју утакмицу.

После 10-15 минута судија и делегат су констатовали да утакмица неће бити одиграна, а малобројни навијачи Динама су почели да напуштају стадион.

Уместо утакмице, играчи Динама су почели тренинг!

Какав ће исход овог меча бити или ће бити одигран за неколико дана, одлучиће надлежни органи Хрватског фудбалског савеза.

Коментари / 0

Оставите коментар