Мијаиловић више није капитен Звезде!

Никола Мијаиловић, због неадекватног понашања у улози капитена, неће више имати ту част у ФК Црвена звезда.

Фудбал 22.11.2014 | 16:00
Мијаиловић више није капитен Звезде!

Никола Мијаиловић није више капитен ФК Црвена звезда!

Нови, неће бити његов досадашњи заменик Александар Ковачевић, већ Дарко Лазовић. Ова шкакљива одлука донета је у Љутице Богдана непосредно пред гостовање у Крагујевцу.

Играче у црвено-белим дресовима на мегдан Радничком 1923 извео је Дарко Лазовић, иако су у стартној постави и капитен Никола Мијаиловић и његов заменик Александар Ковачевић.

МОНДО сазнаје да је тренер Ненад Лалатовић, у договору са челницима клуба, одлучио да одузме траку једном од двојице најискуснијих у тиму због неадекватног Мијаиловићевог понашања у улози капитена. "Кап која је прелила чашу" био је инцидент који је Мијаиловић изазвао по завршетку тренинга у уторак, када је дошло и до физичког контакта са једним од саиграча.

То, потврђено је МОНДУ, није био једини Мијаиловићев сукоб са млађим саиграчима, а на његовом удару, током првенствене утакмице са Радом на Врачару, био је и најмлађи првотимац шампиона Србије, Лука Јовић.

Дан уочи дуела 13. кола, Лалатовић је на конференцији за медије рекао да у Звездином тиму влада феноменална атмосфера, а с обзиром да су и Мијаиловић и Ковачевић на терену, не би требало да је реч о казни.

У сваком случају, несвакидашња ситуација, која би веома лако могла да се заврши разлазом клуба и играча током зимске паузе.

Коментари / 0

Оставите коментар