Опет Дуле: Власт уништава Партизан!

Тренер Партизана Душко Вујошевић опет је на конференцији за утакмицу истакао да "људи са власти стратешки урушавају Партизан".

Фудбал 21.11.2014 | 18:45
Опет Дуле: Власт уништава Партизан!

"Партизан има срамотно лош третман код државе, води се политика кажњавања и покушаја уништења клуба. Сви су то препознали и знају какву битку бијемо. Телеком неће постати спонзор уколико им то Вучић не каже, без политичке воље, ма колико ми били способни или неспособни, просто, земља сада тако функционише", рекао је Вујошевић.

"Мора да постоји политичка воља да се тим као што је Партизан помогне и моја иступања у том смеру била су усмерена против елиминације клуба и ускраћивања економским средстава како би дуже задржао играче на окупу и остварио резултате", наставио је Вујошевић.

"Има и наших грешака, рецимо, у недељу ћемо имати скоро преклапање фудбалске и кошаркашке утакмице, за то сигурно није крива држава и надам се да ће се навијачи распоредити, јер су потребни на оба места", закључио је Вујошевић.

Вујошевић је прокоментарисао и вест да је Партизан на регионалној конференцији Спорто у Порторожу, други пут узастопно проглашен за најбољи спортски бренд у Србији, уз Новака Ђоковића и Ану Ивановић.

"Поставља се питање како је најбољи спортски бренд дошао у ову ситуацију и да се наставља тенденција урушавања клуба. Није нам лако, радимо у тешкој ситуацији, имамо жељу да освијом титулу, али питање је колико је то реално", закључио је Вујошевић.

Радник запослен у ЈСД Партизан покушао је јуче да се убије на стадиону у Хумској, али га је у последњем тренутку спасио колега.

"Та вест је постала централна, међутим, то није ствар за коју је крив Партизан, већ општа ситуација у земљи. Имали смо пре седам дана пуковника са пиштољем испред зграде Владе, па није толико писано о томе. Ово је један од начина да се покаже како Партизан не може да управља стадионом и да га треба дати Војсци", изјавио је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар