Федекс најзад проговорио о ''дуелу'' са Вавринком!

Швајцарски тенисер Роџер Федерер играће у финалу Дејвис купа против Француске, а пред почетак такмичења, осврнуо се на контроверзан полуфинални дуел са Станисласом Вавринком на завршном мастерсу у Лондону, после ког је одустао од борбе за титулу.

Тенис 21.11.2014 | 14:45
Федекс најзад проговорио о ''дуелу'' са Вавринком!

"Очигледно је да могу да играм, чим сам закорачио на терен. Драго ми је што могу да се састанем са Гаелом Монфисом, он је велики играч и занимљиво је гледати га. За мене се ствари добро одвијају након прошле недеље која је била тешка", рекао је Федерер, уз осврт на меч са Вавринком у Лондону.

"Истина је да су последњи дани били тешки јер нисам могао да играм у финалу. Размишљао сам и како би било боље да је Стан окончао меч кад је имао 5:3, ја не бих имао проблем са леђима и не бих дошао у овакву ситуацију. Али меч је био невероватан, историјски. Сада је све у реду, у добрим смо односима и уживамо у времену које проводимо заједно, и на тренинзима и када одмарамо", рекао је Федерер на конференцији, после чега се Вавринка нашалио.

"Ми ћемо сачекати док сви не изађете из сале, тек тада ће Роџер устати јер и даље има потешкоће", рекао је четврти тенисер света.

Према жребу одржаном у четвртак, одређено је да се Федерер са Монфисом састане у петак, после дуела Цонге и Вавринке који почиње у 14 часова.
Роџер претходно ње ни тренирао три дана, а атмосфера у табору Швајцарске била је нарушена, јер су се некадашњи број један и Станислас Вавринка посвађали због начина на који је Вавринка реаговао када је Федерерова супруга Мирка добацивала са трибина током њиховог полуфинала у Лондону.

Коментари / 0

Оставите коментар