Голац и Станковић преузимају ''Орлове''?!

По сазнањима листа Блиц, репрезентацију Србије водиће Иван Голац, а улогу тим менаџера обављаће Дејан Станковић.

Фудбал 21.11.2014 | 13:30
Голац и Станковић преузимају ''Орлове''?!

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије разматраће на седници 25. новембра питање селектора.

Новоизабрани потпредседник Саво Милошевић преузео је одговорност и добио одрешене руке да пронађе наследника Дика Адвоката, а по писању Блица, некадашњи капитен националног тима већ има решење.

Милошевић је наводно у преговорима са Иваном Голцем, бившим играчем Партизана и Саутемптона и тренером црно-белих. Наводно, уз њега у улози селектора, ФСС би могао да добије још једно појачање и то - Дејана Станковића.

Прослављени фудбалер имао би улогу тим менаџера и био јака спона између играча и стручног штаба.

Информацију да је Иван Голац озбиљан кандидат за место селектора, Блиц поткрепљује чињеницом да је он био један од најгласнијих противника председника ФСС Томислава Караџића, али да се није огласио после дебакла против Данске.

Помиње се и да би овај тандем на клупи "орлова" имао плате од 7.000 евра, уз потенцијални бонус од 500.000 уколико се Србија пласира на Европско првенство у Француској 2016.

Посебно је занимљив део текста у којем се наводи да је један од Голчевих захтева формирање Савета селектора, у којем би били Љупко Петровић, Милан Живадиновић, Славољуб Муслин, Станислав Караси, Илија Петковић и Момчило Вукотић, али и селектори свих селекција Србије, као и неколико истакнутих представника медија?!

Коментари / 0

Оставите коментар