Вијери: За Моратија сам био мафијаш!

Бивши нападач је тужан због начина на који је 2005. отишао из Интера.

Фудбал 20.11.2014 | 19:50
Вијери: За Моратија сам био мафијаш!

Бивша звезда Интера Кристијан Бобо Вијери рекао је да га је Масимо Морати третирао као мафијаша на крају његове каријере у Интеру.

Он је тамо био шест сезона, што је највише што је провео у једном клубу, а за то време Морати је био први човек клуба.

Интер је са њим раскинуо уговор 2005. године, после низа повреда, и он каже да је тужан што се његово време у Нероазурима завршило на тај начин.
"Велика је штета да одете на тај начин. Волео сам Интер, дао сам све том клубу, убио бих за њихов дрес сваког дана. Био сам први који стиже и последњи који одлази са тренинга. Мој однос са Моратијем је био специфичан, јак, врло јак. Нон-стоп смо причали о свему. Осећао сам се као део породице. Тако да, разумете моје разочарење када сам отеран. Па побогу, то се ради са мафијашима. Али ја знам како функционишу ствари у фудбалу. Да је причао са мном директно, не бих имао проблем", помало је и љут велики Вијери.

Међутим, његова љубав према плаво-црном дресу је превелика.
"Никад не бих могао да мрзим Интер. Сећам се утакмице са Вероном, када сам стигао на стадион сат и по времена раније, а на њему је било 85.000 људи и сви су узвикивали моје име. То су ствари од којих се јежим", завршио је своје излагање легендарни Бобо.

Коментари / 0

Оставите коментар