Видео: Мурињо поносан на руковање с Нолетом!

Менаџер Челсија изјавио да је велики фан тениса и најбољег играча света и да је најпоноснији био када се руковао са Новаком за време меча на завршном турниру сезоне у Лондону.

Тенис 20.11.2014 | 18:05
Видео: Мурињо поносан на руковање с Нолетом!

Жозе Мурињо ретко хвали друге. Али на тој листи онима које се диви високо место заузима Новак Ђоковић. Португалац је изјавио да веома цени и поштује његово дело.
"Велики сам обожавалац тениса, то је невероватан спорт и фудбалски људи много могу да науче из њега. Чињеница да играч сам на терену сноси комплетну одговорност је потпуно фантастична. Они су велики шампиони, имам бвелико поштвање за њих, и као тренер могу много да научим од њих", изјавио је Мурињо.

Менаџер Челсија је искористио прилику да посматра мечеве завршног турнира сезоне у Лондону и да упозна Ђоковића.

"Био сам најпоносни човек на свету када сам се руковао са Новаком Ђоковићем усред меча", додао је Мурињо.

Новак је током дуела са Ендијем Марејем у покушају да стигне лоптицу током једног поена у публици приметио Муриња, прескочио рекламе, пришао му и руковао се са њим. Већина људи у О2 Арени тек тада је схватила да је менаџер Челсија на трибинама.

Новак Ђоковић освојио је четврти пут у каријери, а трећи заредом, трофеј на завршном Мастерсу и окончао сезону на првом месту АТП листе.

Коментари / 0

Оставите коментар