Ваха неће на клупу БиХ!

Вахид Халилхоџић највећа је жеља ФС БиХ да замени Сафета Сушића на месту селектора, али искусни стручњак истиче да су шансе мале.

Фудбал 20.11.2014 | 16:50
Ваха неће на клупу БиХ!

Халилхоџић је недавно остао без посла због отказа у Трабзону, а за француске медије је истакао да има десетак понуда, међу којима је и позив из Сарајева.

"Радио сам једно време на Балкану и мислим да многи знају зашто не пристајем да се вратим. Има ту приватних, али и фудбалских разлога. Шансе да будем селектор стварно су мале," рекао је Халилхоџић за сарајевски портал СпортСпорт.

Халилхоџић је за "Франс фудбал" рекао да има много понуда, али прво жели да се одмори.

"Уморан сам од пројеката с клубовима који су у тешкој ситуацији. Звали су ме и из БиХ. То је пројекат који захтева много енергије у неколико година с невидљивим радом. Нешто слично као када сам био у Лилу. Нисам још ништа одлучио", истакао је Халилхоџић.

Халилхоџић је легенда Вележа и Нанта, 15 пута је играо и за Југославију, а као тренер водио је између осталих Лил, Рен, ПСЖ, Обалу Слоноваче, Динамо Загреб и Алжир на претходном Мундијалу.

БиХ је у тешкој ситуацији на половини квалификација за ЕУРО, има само два бода из четири утакмице, па заостаје седам за Израелом, а шест за Велсом, који су на позицијама које директно воде у Француску 2016. године.

Коментари / 0

Оставите коментар