Атлетичарка ојадила кладионицу

Британска атлетичарка Карла Дру била је звијезда јучерашњег дана. Она је, наиме, ојадила кладионицу погодивши 10 фудбалских пријатељских мечева и на уложених пет добила је чак 50.354 фунте.

Свијет 20.11.2014 | 08:25
Атлетичарка ојадила кладионицу

Карла Дру (25), вишебојка и студенткиња из Екситера, на свом Тwиттер налогу написала је у уторак вече да неће спавати.

Чекала је исходе два међународна пријатељска меча с америчког континента, а када је дочекала јутро, почела је да слави јер је постала богатија за нешто више од 62.000 евра.

Шта је Карла погодила на тикету од пет фунти? Комбиновала је неколико очекиваних исхода, побједу својих Енглеза над Шкотима, затим Французе против Швеђана, Италијане против Албанаца, Бразилце против Аустрије, Естонију против Јордана са још неколико сјајних погодака.

Она је тачно предвидјела да ће свјетски шампиони Нијемци као гости савладати Шпанију, иако су наступили у резервном саставу, затим да ће Португалци срушити Аргентину на "Олд Трафорду", као и реми Пољака и Швајцараца.

У ноћ је ушла чекајући икс на мечу Панаме и Канаде, као и побједу Уругвајаца над Чилеом. Сигурно да није спавала, Панама и Канада су завршиле без голова, док је Уругвај окренуо против "Ла Рохе", која је повела голом Санчеза.

Наиме, "Уруси" су у Чилеу славили десетак минута прије краја поготком Гонзалеса, али то није једини сусрет који је одлучен у финишу. Италија је, наиме, добила Албанију у 82. минуту голом Окаке, Французи су сломили Швеђане голом Варана у финишу, док је Тони Крос донио тријумф Нијемцима у 89. минуту.

Ни то није крај, Швајцарци су изједначили против Пољака у 87. минуту, Бразилци су савладали Аустрију голом Фирмина, такође у посљедњих десетак минута. И да не заборавимо: Португал је добио Аргентину у 91. минуту. Када све то саберете, џек пот износи 50.354 фунте.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ма браво

20.11.2014 10:00

ЦОНГРАТУЛАТИОНС! !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако нема ста да ради

20.11.2014 15:21

Сад кад је ова пауза зимска формира се Вијеце министара у БиХ па нам фали премијер и ту би пасала идеално јер се бави успјесно оним цим се вецина градјана БиХ покусава бавити задњих 20 година. Онај ко је у кладионици зарадио идеалан је за сваку комбинацију у нас и свака вецина би је радо подрзала

ОДГОВОРИТЕ