Удинезе ''видео'' Јовића и Грујића

Кристијано Ђарета без устручавања издвојио двојицу талентованих клинаца из Црвене звезде.

Фудбал 15.11.2014 | 23:45
Удинезе ''видео'' Јовића и Грујића

Млади фудбалери Црвене звезде су усред сезоне имали прилику да осете европски барут. У пријатељском мечу против Удинезеа, Лалатовићеви младићи су могли да се одмере са фудбалерима који играју у Серији А, а руководство италијанског клуба је истовремено видело на делу потенцијална појачања.

Ако за неки клуб у Италији важи да има сјајан скаутинг онда је то Удинезе. По томе су чак и у врху европског фудбала. Довољно је поменути имена Алексиса Санчеза, Кристијана Запате, Салија Мунтарија, Квдва Асамое... Удинезе купује талентоване играче са свих страна света и потом их продаје по вишеструко јачој цени.

Зато спортски директор италијанског клуба Криститијано Ђарета није пропустио да одговори на питање српских новинара који играчи Звезде су му запали за око. Али, прво је похвалио амбијент...
„Пун утисака се враћам из Београда“

Који Звездини играчи су оставили посебан утисак на вас?
„Млади нападач Лука Јовић и Марко Грујић (на фотографији лево и десно) су играли одлично. Показали су квалитет, али је још рано за конкретне закључке.“

Уследило је питање да ли је на листи Удинезеових жеља и млади Звездин голман Предраг Рајковић, који због репрезентативних обавеза данас није био на Маракани.
„Да, знам за њега. Одличан голман. Видећемо шта ће бити у будућности.“

Коментари / 0

Оставите коментар