Ево шта радимо на послу кад нас нико не гледа

Неки запослени спавају, а тврде да се моле, а није реткост ни штампање књиге са интернета које прати оправдање "Хтео сам само једну страну, не знам шта му је".

Занимљивости 15.11.2014 | 12:03
Ево шта радимо на послу кад нас нико не гледа

Готово да нема запосленог који с времена на време не забушава на радном месту. Постоје уобичајени трикови, попут оног кад се правимо да радимо иако нам је мозак на Малдивима или проверавамо „Фејсбук“ смркнутог лица глумећи да анализирамо финансијски извештај. Има, ипак, и мање уобичајених, па и бизарних ствари које радимо када мислимо да нико не гледа.

Истраживање сајта „Каријер билдинг“ показало је да неки запослени спавају, а тврде да се моле, пресвлаче се испод стола, а није реткост ни штампање књиге са интернета које прати оправдање „Хтео сам само једну страну, не знам шта му је“.

Мушкарци гледају фотографије оскудно одевених жена, а кад их неко ухвати, објашњавају да не знају одакле се та страна створила.

Тоалет је такође инспиративан, поготово за сликање селфија, грејање стопала испод сушача за руке, а неке даме га користе и за бријање ногу.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар