Звезда продаје Рајковића и Јовића?!

Црвена звезда могла би да прода два највећа талента голмана Предрага Рајковића и нападача Луку Јовића како би скупила новац неопходан за лиценцу, сазнаје Спорт.

Фудбал 13.11.2014 | 23:30
Звезда продаје Рајковића и Јовића?!

Црвено-белима су неопходна четири милиона евра како би функционисало, ускоро доспевају старе обавезе, међу којима је скоро милиона евра за Гжегожа Броновицког.

"Пола суме је потребно само за деблокаду рачуна. Времена су тешка и извори прихода минимални и ако не дође до неког обрта једини спас је продаја играча", рекао је Звездан Терзић.

Црвено-бели наводно већ имају понуде да инвестициони фонд откупи Рајковића и Јовића, мада наводно има интересовања и европских клубова.

"За зацртане циљеве потребно је месечно милион евра. Поред смањених трошкова покушавамо да се изборимо, а не иде тако лако пошто се запосленима дугују плате и они долазе на посао као и играчи да тренирају. Лако је поново се задужити, али то није опција. Покушаћемо после краја јесењег дела да видимо шта је најбоље за клуб и битно је да играчи имају реалну вредност. Следи анализа, а ако се процени да су шансе за прво место добре онда следи ангажовање искусних и квалитетних играча да се престигне Партизан", закључио је Терзић који је нагласио да "нема одустајања од шампионских амбиција".

Коментари / 0

Оставите коментар