Ван Гал: Треба вријеме, за три године на старом путу!

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Луј ван Гал рекао је да су потребне три године како би се тај клуб вратио на стазе старе славе.

Фудбал 08.11.2014 | 18:45
Ван Гал: Треба вријеме, за три године на старом путу!

Јунајтед је десети на табели Премијер лиге са 13 бодова, четири мање него у истој фази прошле године под вођством Дејвида Мојса упркос томе што је током лета потрошено 150 милиона фунти за појачања.

Ван Гал је у Манчестеру дочекан уз велику помпу, али ово је Јунајтеду најгори почетак сезоне од 1986. године.

"Ово није довољно добро. Осећам се лоше, пре свега због навијача, али и због управе, јер они верују у мене и мој стручни штаб... А, када имате 13 бодова из 10 утакмица, онда не радите добро", казао је Ван Гал за британске медије.

За разлику од Мојса, Ван Гал је имао добар распоред на почетку сезоне, али је Јунајтед узео само бод у мечевима против Сандерленда, Вест Брома и Барнлија, а изгбио је од Манчестер ситија и Лестера.

Ван Гал је, не први пут ове сезоне, позвао навијаче да буду стрпљиви и навео да ће његова филозофија учинити Јунајтед бољим на дуже стазе.

"Ми смо у процесу, а тај процес ће трајати дуже од годину дана. Трајаће три године. Не могу да кажем када ће резултати доћи. Када сам то радио са Бајерном, то је био 8. децембар. То може да буде и први фебруар... Ово је процес од три године. Потребно је доста времена, али на крају ће доћи и резултати", казао је Ван Гал.

Он је додао је циљ његове екипе да ове сезоне да избори пласман у Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар