Самоћа има много добрих страна

Ако се окрећете и чежњиво гледате за сваким заљубљеним паром, време је да схватите да и самоћа има добрих страна.

Занимљивости 07.11.2014 | 08:51
Самоћа има много добрих страна

Згоднији сте и затегнутији када сте сами. Немате партнера са којим ћете се мазити у кревету, па зато вежбате, трчите, шетате. Истраживања су показала да срећно венчани парови значајно добијају у тежини у прве четири године брака, док се мање задовољни труде да одрже тело у кондицији и тако задрже партнера.

Већа је вероватноћа да добијете унапређење ако сте соло. Недостатак породичних обавеза вам омогућава да се посветите послу, остајете дуже у канцеларији и фокусирате се на решавање проблема. Зато вредно радите док сте сами, а кад упознате некога, можете дати себи мало „пословног одушка“.

Најбоље од свега је што чарапе можете оставити где стигнете, тоалет даску подигнуту, кревет ненамештен. Зато време које не проведете радећи кућне послове попуните читањем књига, гледањем филмова, одласком на часове салсе.

Још једна предност кад немате партнера јесте то што са својим новцем можете да урадите шта год желите. Да ставите под сламарицу, частите целу кафану или потрошите све на ципеле и накит. Све док не уђете у брачне воде, никоме не треба да се правдате како трошите зараду.

Бићете и одморнији за разлику од оних у везама, јер нема никога да вас устајањем, кашљањем или превртањем по кревету буди из сна. Додатно, самци уживају у дружењу са пријатељима. Њихови различити карактери задовољавају све ваше потребе, па с једним ортаком играте фудбал, с другим излазите у град, са трећим играте игрице. Ви се дефинитивно забављате више него људи у везама, па зато уживајте у својој самоћи.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пд

07.11.2014 10:00

Ово је све глупост што је написано самоћа је тешка и није лако бити сам можда за неко вријеме и одговара али на дуже не човјек је друштвено биће а не да буде сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.11.2014 05:54

Мање вас боли глава...

ОДГОВОРИТЕ