Страшно шта су Енглези урадили Тошићу!

Српски фудбалер, за разлику од осталих играча ЦСКА, није добио туристичку визу. Задржаван је на аеродрому, па пуштен, али му је забрањено и да уђе на стадион.

Фудбал 06.11.2014 | 16:30
Страшно шта су Енглези урадили Тошићу!

Директор московског ЦСКА Роман Бабајев рекао је да су сви у клубу шокирани начином на који су се британске власти понеле према Зорану Тошићу и оценио да је све око визе у пасошу унапред испланирано како српски фудбалер не би могао да заигра против Манчестер ситија.
Тошић није играо за Московљане у синоцњој победи против Ситија (2:1) у Лиги шампиона, пошто је, како се наводи, имао само транзитну визу.

"То је недопустиво и сигуран сам да је све унапред испланирано, како Тошић, као један од наших најопаснијих играча не би могао да игра. Сигуран сам да тако нешто не би могло да се догоди у некој другој европској земљи, размисљамо да се жалимо УЕФА", изјавио је спортски директор Роман Бабајев, а пренео Дејли Мејл.

Проблем је настао што је Тошићу уместо туристичке издата транзитна виза, због чега је приликом доласка у понедељак дуго задржан на аеродрому, али на крају ипак пуштен у земљу, али без дозволе да заигра, уз невероватно објашњење да је у питању играч ЦСКА и да је дошао у Велику Британију да ради.

"Одузели су му и пасош, што је први пут у клупској историји да се у некој држави деси страном грађанину. Миграциона служба је контактирана и од стране српског конзулата и руске амбасаде, али су одлучили да му буде забрањено чак и да буде гледалац. Захтевали су да напусти територију Манчестера пре почетка утакмице", објаснио је Бабајев.

Да све буде занимљивије Тошић никада раније није имао проблема, а година дана је живео у Манчестеру и имао дозволу за рад, али као фудбалер градског ривала Јунајтеда.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сасарс

06.11.2014 15:40

Зато су англо-саксонски гадови добили по п...и!!!

ОДГОВОРИТЕ