Мурињо о Ливерпулу: Ја не играм да изгубим!

Менаџер Челсија очекивано није пропустио прилику да одмах "боцне" колегу са Енфилда због "мешања" екипе против Реала.

Фудбал 06.11.2014 | 15:15
Мурињо о Ливерпулу: Ја не играм да изгубим!

Да ли је Брендан Роџерс био у праву када је против Реала одмарао седморицу првотимаца? Први одговор добићемо у суботу поподне, када ће његов Ливерпул на Енфилду дочекати Челси.
Они који бране одлуку менаџера "Редса" истичу значај наредног меча и императив доброг резултата против "плаваца", који је сада дефинитивно наметнут вицепрваку Енглеске.

Жозе Мурињо, менаџер Челсија - лидера Премијер лиге, очекивано је коментарисао и одлуку Роџерса да промеша састав и сачува носиоце игре. Португалац је рекао да никада не би извео на терен ослабљену екипу и очекивао пораз.

Роџерс је у среду одмарао и Стивена Џерарда.

"Ако је Ливерпул одлучио да одмара играче у утакмици против шампиона Европе, то је питање за менаџера Ливерпула, не за мене. Не причам о Ливерпулу. Причам о себи", рекао је Мурињо, па додао:

"Ако бих једног дана отишао на утакмицу без осећаја да бих могао да победим, онда можда не бих ни отишао. Наравно да бих против најтежих противника извео на терен најјачи тим".

Јасно је да би Челси могао да у суботу потпуно закомпликује живот Ливерпулу, а поготово Роџерсу, јер би му победом "побегао" чак 15 бодова и дефинитивно га оставио без борбе за титулу, коју на Енфилду чекају од 1990. године.

Занимљиво је да је Мурињои 2004. године звао Роџерса да му се придружи у Челсију, као менаџера младих категорија.

Коментари / 0

Оставите коментар