За Јелену Карлеушу посебан третман

Дивна, Јеленина мајка, сматра да је њена ћерка толика звезда у Србији да чак и када вади документа треба да има повластице.

Забава 04.11.2014 | 15:40
За Јелену Карлеушу посебан третман

Дивна Карлеуша (57) верује да њена ћерка Јелена (36) заслужује много више пажње него што добија, чак и у јавним установама. Наиме, Јелена Карлеуша недавно је у пратњи мајке дошла у полицијску станицу. Док су остали грађани чекали у реду, Дивна је стала испред шалтера и гласно питала: „Где се овде подижу документа за Јелену Карлеушу?!“

 - Сви смо је зачуђено погледали. Нисмо могли да верујемо шта жена изговара и због чега мисли да постоје посебне просторије у којима би само Јелена требало да преузме документа. Службеница са шалтера ју је збуњено погледала и показала јој шалтер испред ког је ред за личну карту, и други који је за издавање пасоша за све грађане - каже извор који се затекао на лицу места, додавши да је Јелена „камуфлирана“ иза тамних наочара чекала мајку у другом делу зграде. 

Позвали смо Дивну да нам прокоментарише тај њен поступак. 

- Нисам баш тако питала, већ сам рекла: „Да ли се код вас подижу пасош и лична карта за Јелену Карлеушу?!“ Али, добра је фора - рекла нам је са осмехом. Очигледно је да певачица није желела да чека са осталим грађанима, па је позвала мајку како би јој помогла да реши ситуацију уместо ње.

Такав гест не би требало да нас зачуди с обзиром на то да Јелена саму себе назива дивом, па се вероватно у складу с тим и понаша. Подсетимо, певачица је навикла на то да на свим јавним догађајима приређеним за познате има посебан третман, па је помислила да иста правила важе и у јавним установама.

Извор: Блиц

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мд

04.11.2014 15:02

Под хитно треба купити огледало да се ове двије огледају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

04.11.2014 15:43

Ко су ове? Цему слузе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схабан

04.11.2014 17:23

Звијезда Карлеуса заслужује свакако посебан третман.

ОДГОВОРИТЕ