ЖМ: Наши навијачи су позоришни!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо критиковао је навијаче лондонског клуба због слабе подршке током утакмица на Стамфорд Бриџу.

Фудбал 03.11.2014 | 20:15
ЖМ: Наши навијачи су позоришни!

"Сви знају колико сам везан за клуб и навијаче, али тренутно је веома тешко играти код куће. Имам осећај као да играмо пред празним трибинама. У таквој атмосфери и екипа игра успорено и мекано. Стадион је био пун, али је деловало да је презан, што је фрустрирајуће", рекао је Мурињо, преноси британски Телеграф.

Челси је у градском дербију победио Квинс Парк Ренџерс са 2:1 (1:0) и задржао лидерску позицију на табели Премијер лиге.

"Мој тим није играо добро или како сам очекивао. Имали смо периоде са којима могу да будем задовољан, али не и континуитет. Очекивао сам више. Задовољан сам освојеним бодовима, дефинтивно смо их заслужили", додао је Мурињо.

Португалски тренер осврнуо се и на партију нападача Дијега Коште.

"Он није пружио партију на нивоу, као и цео тим. Повреде мишића не односе се само на тело, већ и на мозак. Играчи се после њих плаше нежељених реакција и то ствара блокаду. Очекујем да у наредним утакмица покаже бољу игру", рекао је Мурињо.

Коментари / 0

Оставите коментар