Велика част за Србина у Француској!

Ненада Џодића не заборављају. И не треба...Бивши југословенски фудбалски репрезентативац Ненад Џодић извешће почетни ударац у утакмици Монпељеа и Евијана, на којој ће бити обележено 40 година од оснивања Монпељеа.

Фудбал 31.10.2014 | 12:40
Велика част за Србина у Француској!

Како је данас саопштио Монпеље, Џодић, који је играо за тај клуб од 1997. до 2004. године и од 2007. до 2011. године, извешће у суботњој утакмици почетни ударац на утакмици са Евијаном.

"Поносан сам што сам изабран. Биће тешко, али оптимиста сам и надам се добром резултату", рекао је Џодић.

Џодић је за сајт Монпељеа рекао да је одувек био везан за тај клуб.

"У Монпеље сам дошао 1997. године. Играо сам сам младом селекцијом Југославије на Медитеранским играма и тада су ме видели челници Монпељеа. Мој тренер из Земуна рекао ми је да имам неколико понуда, међу којима су и оне од Партизана и Црвене звезде, али Монпеље је био убедљивији и потписао сам петогодишњи уговор", рекао је Џодић.

"То је био први пут да сам напустио земљу. Имао сам 20 година, нисам знао француски језик и било је тешко, али су ме веома добро прихватили. Одувек сам био везан са Монпеље, за клуб у коме сам одрастао уз одличне играче и тренере. То је град у коме су рођена моја деца", додао је он.

Џодић (37) је почео каријеру у Земуну 1995. године, а између два боравка у Монпељеу играо је три године за Ажаксио. Каријеру је завршио 2011. године у Монпељеу.

За репрезентацију Југославије одиграо је шест утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар