Челси би се борио за опстанак кад би...

Челси би грцао у зони испадања да се у Премијершипу рачунају само голови енглеских фудбалера: Арсенал лидер првенства. Велшки представник Свонси на другом месту на табели, а Ливерпул на трећем.

Фудбал 30.10.2014 | 10:20
Челси би се борио за опстанак кад би...

Мурињо је у својој другој сезони у другој ери на клупи Челсија саставио страшну екипу, а Плавци су страх и трепет Премијер лиге и заузимају прво место са 23 бода, четири више од другопласираног Саутемптона и шест од главног конкурента за титулу Манчестер Ситија. Али ствари би биле у потпуности другачије да су се у енглеском првенству рачунају само голови енглеских играча.

„Понос Лондона“ и лидер Премијершипа би био у озбиљним проблемима и налазио би се у зони испадања без постигнутог гола и са само шест бодова из исто толико ремија. Што и не чуди када се види да Специјални на месту нападача има Бразилца Дијега Косту, Француза Лоика Ремија и Дидијеа Дрогбу из Обале Слоноваче, а само су штопери Гари Кејхил и Џон Тери стандардни у првих 11 плаваца.

На челу табеле би био Арсенал и то углавном због доброг учинка Данија Велбека. Енглези у тиму Арсена Венгера су постигли четири гола, али то би им било довољно за четири победе и пет ремија, док би они били непоражени, а не екипа са Стамфорд Бриџа.

Енглески фудбалери велшког представника у Премијер лиги Свонсија би своју екипу одвели на друго место са бодом мање од Тобџија – 16, а исти учинак би имао и Ливерпул. Црвени играју много лошије него што се од њих очекивало без Уругвајца Луиса Суареза, а учинак Рахима Стерлинга, Адама Лалане, Џордана Хендерсона и Стивена Џерада би много више значило у овој измишљеној лиги.

Вест Бромич Албион би заузимао последње место које води у Лигу шампиона, а пратили би их Кристал Палас и Манчестер Сити.

И Енглези се после чуде што им је репрезентација у озбиљној кризи годинама.

Коментари / 0

Оставите коментар