Постизборни макеовер

Политичари у Републици Српској, након 12. октобра, доживјели су промјену, промијенили су начин облачења, урађени су им лифтинзи, а многима су нагло и на прилично вулгаран начин исцурили ботокси.

Република Српска 29.10.2014 | 07:10
Постизборни макеовер

Милорад Додик, након 12. октобра, има потпуно нови пливачки костим: На ногама су му Долце бетонске чизме; На рукама су му надувани Габбана гумени “мишићи”; У кољенима су му заиста потргани менискуси; Вода му је већ прешла горњу усну; Плима само што није почела…

Младен Иванић доживљава се Цезаром. Аве Младене, свако јутро каже сам себи. А онда се загрне тогом, маде ин Цхина!

Младен Босић носи Версаце колекцију “Шерлок Холмс”. Разоткрио је да постизборни Милорад Додик дјелује као рентгенски снимак предизборног Милорада Додика.

Мистер Босић/Доктор Вотсон настављају битку против СНСД-овог Мориартија, па су још утврдили и да је потрошио цијело богатство у илегалним штампаријама.
У својој канцеларији, Шерлок је открио и уљеза, којег му је намонтирао Мориарти - Момчила Крајишника. Који би, пошто је раскринкан, да спусти лопту. Након што је из Кварта набијен као крпењача.

Марко Павић носи колекцију ”Клен Кевин” из Новог Пазара. Након што су га превеслале Ева сардине за три мандата.

Петар Ђокић навукао је на себе најновије моделе из радионице “Анђели Пакла” – брзи мотори, Коко Шанел пријатељице, политичких понуда у изобиљу. Ноге у црвеним чизмама. Бијеле су адактиране.

Драган Чавић је у гандијевској хаљи, домаће израде. Тихује. До прве прилике.

Игор Радојичић покушава набацити стајлинг Харија Потера, иако носи моделе “Питер Петигру”, маде ин Тузи.

Небојша Радмановић је даркер. Сав у црном (модели “Сергио Таццхини”, маде ин Атлантида) нариче над сопственом судбином.

Патријарх Иринеј носи колекцију “Фарисеј”, коју је креирао чувени модни креатор Емир од Магарца, а сашиле Вишеградске шваље.

 

СлободанВасковицБлог

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сфинга

29.10.2014 08:07

"Статус Qуо" се наставља. Док Кинези вјерују у Ји Дјинг сматрајући да је читав живот промјена, балканци, посебно ови у тамном вилајету, од једног Иве названом и проклета авлија, и те како се боје било каквих промјена. Зато Кинези конкуришу да буду нација број један у свијету а Авлијаши нису више у стању ни овце чувати. Само су у стању примати донације. Сило, дај поплава, земљотреса и слично, не би ли се опстало. И немојте Авлијашима више донирати само храну и кревете него им почните слати и аута.Али пазите да буду бар ЕУРО 4 јер се старија не могу увозити. Јесмо ли европа или нисмо.

ОДГОВОРИТЕ