Звездин 'план Б' за рушење Караџића се наставља!

У Скупштини Фудбалског савеза Београда замењена оба делегата из Српске лиге група Београд. Звездин "План Б" се наставља, а коначан циљ је смена председника ФСС Томислава Караџића.

Фудбал 28.10.2014 | 19:40
Звездин 'план Б' за рушење Караџића се наставља!

Црвена звезда не намерава да прекине рат против председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића. Напротив! Борба се распламсава, а напади црвено-белих су све јачи.

После изгубљене битке на недавно одржаној Скупштини ФСС, када је Караџић од делегате (није присуствовао представник Звезде) затражио да се изјасне о поверењу председнику, а они то учинили једногласно, Звезда је приступила "Плану Б", о чему је МОНДО већ писао.

Челници клуба из Љутице Богдана кренули су "рушење" Караџића од дна фудбалске пирамида - мењања владајућих структура по окрузима. Недавно је дошло до промене у Фудбалском савезу Лазаревца, где је уместо Часлава Лукића за председника изабран Александар Џајић.

Према сазнањима до којих је дошла наша редакција и о чему смо писали, ново руководство лазаревачког и младеновачког округа у скорије време требало би да затраже заказивање Скупштине Фудбалског савеза Београда и на њој смену председника Ратомира Бабића, иначе члана Управног одбора ФК Партизан.

Да се озбиљно приступило "Плану Б" потврђују најновија сазнања МОНДА. У понедељак су замењени делегати у Скупштини Фудбалског Савеза Београда које даје Српска лига Београд. Иначе, чланови Српске лиге група Београд имају два представника у Скупштини ФСБ.

МОНДУ је речено да је конференцији клубова Српске лиге група Београд присуствовало 15 од 16 клубова учесника и, уз један уздржан глас (ФК Телеоптик), донета је одлука да се замене два поменута представника у Скупштини ФСБ.

Такође, потврђено нам је да су нови представници блиски потпредседнику ФК Црвена звезда Славиши Кокези.

Према овоме, све делује као још један корак ка преузимању ФСБ од Бабића и формално Звездиног представника, проф. др Јована Шурбатовића, који обавља функцију "генсека" ФСБ. У Звезди, још од Лукићевог председниковања, сматрају да их Шурбатовић не заступа на прави начин.

У Црвеној звезди, заједно са осталим противницима Томислава Караџића, намеравају да овакав вид борбе после ФСБ примене и у осталим регионима, али и међу члановима Прве лиге и Суперлиге Србије...

Коментари / 0

Оставите коментар