Војводина 'бије' све у свугдје!

Црвено-бели из Новог Сада водећи на табелама свих селекција лиге Србије.

Фудбал 28.10.2014 | 16:40
Војводина 'бије' све у свугдје!

Војводина има чиме да се похвали! Новосадски клуб тренутно заузима прво место у омладинској, кадетској и сениорској лиги Србије.
Омладинци Воше изгубили су у псоледњем колу на гостовању Бродарцу у Београду (2:3), али без обзира на то држе прво место на табели омладинске лиге Србије са 27 бодова, испред Рада, који има 26 и утакмицу мање и Партизана, који је сакупио 25 бодова.

У конкуренцији кадета новосадски црвено-бели такође су неприкосновени. После 11 одиграних мечева имају 29 бодова, док им у леђа гледају ОФК Београд са утакмицом више и два бода мање, односно трећепласирани Напредак, који има чак два више одиграна меча и пет бодова мање.

Војводина тренутно коло води и у Суперлиги. После кикса Партизана у Јагодини (0:1) преузела је челну позицију на табели, након тријумфа над Вождовцем - 3:0.

Воша има 25. бодова после 10 одиграних кола, бод више од Партизана, који има и меч мање, и два више од Црвене звезде.

Оно што свакако импресионира је и податак да је Војводина неприкосновена и у кадетско-пионирској лиги Војводине. Погађате? И тамо су први. Одиграли су Вошини клинци 11 мечева у лиги и остварили чак 10 победа, а изгубили су само један дуел, од Пролетера прошле недеље (0:2). Сакупили су 30 бодова, а иза њих су Хајдук из Куле и бачка из Бачке Паланке.

Коментари / 0

Оставите коментар