Босић пише Крајишнику

Лидер Српске демократске странке Младен Босић оценио је да председник Асоцијације "Ствараоци Републике Српске" и бивши хашки затвореник Момчило Крајишник заједно с председником РС и лидером владајућег Савеза независних социјалдемократа Милорадом Додиком ради на рушењу актуленог руководства СДС-а.

Република Српска 26.10.2014 | 17:03
Босић пише Крајишнику

Босић у писму Крајишнику, у које је Бета имала увид, наводи да је наседници Асоцијације "Ствараоци Републике Српске", одржаној пре два дана на Палама, жестоко нападнут СДС и он као председник те странке, те да је оцењено да је СДС на протеклим изборима доживео тежак пораз.

"Сада ми је јасно шта је у позадини читаве те приче. Додик већ данима најављује смену руководства СДС-а и ви сте управо требали бити иницијална каписла тог плана", наводи се у Босићевом писму Крајишнику.

Крајишник је после састанка Асоцијације изјавио да највећу одговорност за неуспех или успех једне странке сноси председник, тако да председник СДС-а Младен Босић има највећу одговорност. Наводећи да није тачно да је СДС на изборима доживела пораз, Босић признаје да је "правио грешке у водјењу странке", истичући да јеједна од тих грешака била то што је инсистирао да се Крајишникови људи надју на листама СДС-а.

"Они који су добили мали број гласова градјана, сада су изузетно гласни у оптужбама на мој рачун, јер неће да прихвате да се време не може вратити уназад и да је њихов углед у народу у најмању руку проблематичан", нагласио је лидер СДС-а у писму Крајишнику.

Он је још навео да све време откако је на челу СДС-а ради на томе да "ојача посрнулу странку и поврати јој снагу", коју је била изгубила, измедју осталог, и због хипотека и из времена када су странком владалиони који сада чине Асоцијацију "Ствараоци РС".

"Додикова намера јесте да ослаби политичку конкуренцију, а посебно СДС, јер је свестан да га чека тешко време, пошто долазе на наплату последице лоше политике из претходних мандата. Нажалост, Ви му активно помажете у том плану", оценио је Босић у писму Крајишнику.

Лидер СДС-а одбио је било какву могућност да заједно са СНСД-ом удје у власт, сматрајући да то дугорочно значи пропаст за СДС.

"Ваше активности и контакти са Додиком му дају за право да тврди да ће ново руководство СДС-а сарадјивати с њим", поручио је Босић Крајишнику.

Лидер СДС-а на крају истиче да само органи странке имају право и могућност да одредјују политику и руководство странке, поручујући да ће "било која невладина организација, у којој су чланови Милорад Додик и Драган Калинић имати утицаја на то".

"Сви који су чланови СДС-а имаће простор да дискутују и учествују у одлукама на органима странке који ће се бавити темом протеклих избора и спровести редовне унутар страначке изборе који сада следе", закључио је Босић.

Надам се да ће странка доживјети даље подмлађивање и увођење нових генерација у политички живот, јер
је то једини пут да јој обезбједимо будућност. Не схватам људе који не желе да препусте својој дјеци да воде странку и Републику Српску, чак ни онда када због година не могу да доносе најрационалније одлуке.

Српска демократска странка није ничије приватно власништво да би могао да полаже право на њу. Она је власништво чланова странке који не треба да раде против интереса СДС-а. Ја вјерујем у те принципе и за њих се борим, закључио је Босић



Коментари / 54

Оставите коментар
Name

xxx yyy

26.10.2014 16:16

Само борба за власт. Замајавате народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ-Подршка руководству СДС-а!

26.10.2014 16:33

Пуна подршка руководству СДС-а! Крајишник је "тројанац" Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ-Подршка руководству СДС-а!

26.10.2014 16:40

Лидер СДС-а одбио је било какву могућност да заједно са СНСД-ом удје у власт, сматрајући да то дугорочно значи пропаст за СДС. Ово је тачно, СНСД би системски уништавао СДС, за све што не ваља подметао би СДС-у, баш као што је СДА учинила СДП-у.И на крају народ би пљунуо на кредибилитет СДС-а када би сада ушао у колицију са онима (СНСД-овима) на које је до јуче "пљувано" и који су пљували на СДС.Уколико се њима из СНСД-а не гади да лижу што су пљували, СДС-у се ипак гади, и у томе је СДС принципјелнији.Сада су се СНСД-овци досјетили "да СДС-у поскидају руководство поут главе" а узели су и "вазале" типа Момчила Крајишника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антидодик

26.10.2014 16:47

Свака цаст Босицу на оцитаној лекцији! Било је крајње вријеме да им отворено показес гдје им је мјесто. Само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

26.10.2014 16:48

Сада имају двије варијанте и обадвије су негативне за Крајишника и "ствараоце" српске. Прво ако је толико критичан гдје је био прије избора да помогне. Нису они ствараоци РС-а него народ. Ма шта они говорили много је лакше сједити у удобној фотељи него гинути. Он је мудар и паметан човјек за било какву ситуацију и тачно зна шта ради.Лако је бити генерал послије битке. То ми дјелује сумњиво из оправних разлога. Друго ако је у договору са Додиком онда зна шта ја и већина грађана мисле о њему. Босић ради праву ствар. Организује младе људе који ће бити нова снага СДС-а. Ту су они и већ раде свој посао. Само напријед, сломићете ви отпор свих мафијаша и СДС ће бити најјача партија. Бизу сте свог циља

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

26.10.2014 16:53

Младен Босиц је поштен човјек а Момчило Крајишник је непоштен човјек! Мени је то сасвим довољно! И како није срамота да се појави она брката сподоба из требиња, када их је рудоња потукао у требињу као никад до сада!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ-Подршка руководству СДС-а!

26.10.2014 16:55

Ово што сада СНСД жели (коалиција са СДС-ом) је једна страшна подвала.Зашто? Таквом непринципјелном коалицијом СДС би сам себи "пљунуо у образ", народ би се толико разочарао у СДС да би на првим локалним изборима за двоје године СДС био буквално одуван са политичке сцене.Значи принцип је ист, баш што се десило СДП_у у Федерацији који је пред изборе 2010.године "пљувао и бљувао" по СДА а онда "преко ноћи" сњима се слизао и плизао.Наравно народ је то казнио.СДП ни за 8 година неће бити нико и ништа, а можда и никада више, тако би било и СДС-у када би попут СДП-а што је учинио са СДА,м сада СДС преко ноћи "ушао у кревет са СНСД-ом" па се са њим плизао под заједничким јорганом.Е неће моћи СНСД-овци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин бл

26.10.2014 17:26

Придрузујем се коментарима да би улазак у власт са СНСД-ом била пропаст за СДС. Странка би дозивјела велики пад популарности, а кад би то постало јасно и Додику, избацио би СДС из власти као стару крпу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

26.10.2014 17:33

Купује Крајишник својим синовима (власницима бенз пумпе) и синовцу Љубиши Владушићу (декану економског факултета) позиције код нове власти. Видио да СДС-а нигдје нема а у власти се бити мора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

26.10.2014 17:44

Момчило Крајишник је један обични биједник попут Биљане Плавшић. Он је један окорели криминалац и зато се лиже са Додиком. Ако СДС дође на власт одмах треба да испита Крајишникову лоповску дјелатност током и после рата. Нико се није прије доласка Додика толико накрао и приграбио за себе као Крајишник. Њему је мјесто иза браве и на политичком смећу. Он стваралац Републике Српске, како га није срамота да то изјави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лицемјер

26.10.2014 18:05

СДС мора остати доследан своје борбе против којекаквих протува и мора очувати јединство, како у самом свом бићу, тако и да одржи коалицију око себе. Босић је прије свега поштен човјек који зна да организује странку и допринио је много дизању странке из пепела који су направили многи други, а међу њима Калинић, а сада видимо и Крајишник. само напријед Босићу и сачувајте јединство странке, коалиције и свих поштених људи, доћи ће вријеме побједе над овим зликовцима, лицемјерима, преварантима, манипулантима , шверцерима, дезертерима и да небрајам више. само смирено, ти то знаш!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борислав Бисерчић

26.10.2014 18:09

Пуна подршка целом руководству СДС-а а свима осталима порука да је изборна кампања за позиције у власти на нивоу РС и БиХ завршена. Што се тиче изборне кампање унутар саме странке господа Крајишник и остали треба да то раде унутар странке СДС а не на страни СНСД-а. Господине Крајишник ви би требали да се играте са вашим унучићима и да користите слободу и вашу будућност као поштен деда а да вам заслуге за прошлост исказују народ и борци као стварни ствараоци РС а не дезертери и независни посланици у време стварања РС. Председник странке је потпуно у праву кад је рекао да није требао заступати ваше кандидате а то је и народ потврдио не дајући вашим кандидатима своје гласове. Ја не верујем да је СДС изгубила јер још незнамо ни коначне резултате а камоли одлуке на могуће жалбе на неке неправилности. Исто тако не верујем да СДС нема шансе да састави власт на нивоу БиХ и на нивоу РС али се питам откуда вама право да то оспоравате а немате контакт нити увид у стварне чињенице. Немојте на погрешан начин да се захваљујете Додику на авион којим сте дошли из Хага. Захвалите се тако што ћете отићи код њега на славу или у посету ако негде оде. Имао сам нешто респекта према вама али је то нестало овим вашим поступком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

26.10.2014 18:15

БОСИЦУ СВАКА ЦАСТ. НЕ ДАЈ ФОСИЛИМА ДА УНИСТЕ СТРАНКУ, И БУДУЦНОСТ НАРОДА. МИСЛИМ ДА СИ СЕ БЛАГО ОБРАТИО МЕТУЗАЛЕМИМА. КАКО ИХ НИЈЕ СТИД, ОД ЊИХ ЈЕ ОВАЈ НАУЦИО МАРИФЕТЛУКЕ, А НАРОД ЈЕ СТВОРИО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И БОРЦИ А НЕ ОВИ СТО САМИ СЕБЕ ТАКО НАЗИВАЈУ. ПОСТЕЊЕ ИМ ТВОЈЕ СМЕТА, ДИГО СИ СТРАНКУ ИЗ ПЕПЕЛА. ИЗДРЗИ ПРАВИ ЉУДИ СУ УЗ ТЕБЕ ТО ЈЕ ВАЗНО ЈЕДИНО. НЕ ДАС ДА ТЕ КУПЕ И СТАВЕ У ЊИХОВ РАНГ. ИМАС ДОБРЕ ЉУДЕ ОКО СЕБЕ И УРАДИЦЕТЕ ПРАВЕ СТВАРИ ВЈЕРУЈ. ИЗДРЗИ А БАЈИНЕ ЗЕВКАЦЕ ОСТАВИ НЕКА СЕ ДАВЕ У СВОМ СМРАДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дволичност

26.10.2014 18:24

Какав црни Крајишник? Ја не могу вјеровати да би неко за њега гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

серб бл

26.10.2014 18:36

Ако СДС направи коалицију са Додиком, цијепам цланску карту у најситније комаде, а вјерујем и многи други за мном...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

26.10.2014 18:36

Браво Босицу...нека Крајисник иде у СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

26.10.2014 18:47

Мој брат је падом Вареша избјегао на територију РС са особним аутомобилом ( мозете замислити да му ХВО није одузео ауто), и сам србин, да бих му власт коју је конструисао Крајишник те 1993 наплатила царину од 280 марака јер увози свој аутомобил у РС. Недај Боже да се такав човјек опет нешто пита . Ух!

ОДГОВОРИТЕ
Name

1982

26.10.2014 18:59

што су се ови старци повампирили,само напријед гос.Босићу нај бољи сте,никад са Додиком у власт,сачуваћете странку и владаћете Републиком Српском то је већ извјесно чим се ово подмеће сад,додо не зна шта ће,готов је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС1991

26.10.2014 19:21

Милована Цицка Бјелицу за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

26.10.2014 19:23

ПУНА ПОДРШКА РУКОВОДСТВУ СДС.а ИЗ ПРИЈЕДОРА И ПОРУКА ДЕБИЛИМА И КРЕТЕНИМА ИЗ ТЕ ТАКОЗВАНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ ДА ЋЕМО УСКОРО ОРГАНИЗОВАТИ ПРОТЕСТЕ ПРОТИВ ТАКВИХ ИДИОТА И ДА ЋЕМО ИХ ПОСЛАТИ У ЛИЈЕПУ МАТЕРИНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

26.10.2014 19:24

Босић је одличан човјек и добар политичар. Све је овде јасно и мислим да је ове ђедове једноставно требао игнорисати и не коментарисати њихове глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

26.10.2014 19:26

А СДС му организовао дочек при повратку из Хага, Пандуревићка само што није почела плакати од среће што се вратио, а обрваш им враћа тако што се удружио са Милетом звани главни Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

борг

26.10.2014 19:30

Крајишник ради на формирању СДС-а 1990.

ОДГОВОРИТЕ
Name

владика

26.10.2014 19:35

ја сам један од ствараоца Р.С-е,можда на неки начин заслужнији од Крајишника,Вучуревић Божидара и њихове клике.Борац сам прве категорије провео нон стоп у пјешадији.Могао сам погинути икс пута,а они су се могли повредити само падом са скупштинске столице или угрозити здравље од превише масног роштиља.Док су примали високу плату,ја сам ратовао више гладан него сит.Они спавали са својом породицом у топлом дому,а ја дрхтао од хладноће и за своју породицу.Мисли Краишник да има подршку од оних што га ради сажаљења дочекаше на Палама кад је изашао из затвора,али се грдно вара.Старији сам члан СДС-е од њих поменутих,јер сам се учланио у СДС-у код Јована Рашковића сада покојног,а млађи од њих 25 година по старости.БОСИЋУ-искључити из СДС-а ове маторе мангупе,преваранте,а и ратне профитере,који су нам сигурно у неком проценту урушили углед странке.Напред Б О С К Е поздрав из Билеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тврда струја

26.10.2014 19:43

Господине Босицу потпуно вас подрзавам! Није ми само јасно какав сад легитимитет има Момцило Крајисник!? Ствараоци Републике Српске су на првом мјесту борци РС-а, заједно са политицким покретом СДС-а. Несумњиво је да је Крајисник био, али био, дио тог покрета. Медутим основни мотив г. Крајисника је био и остао бизнис. У Додику је видио потенцијалног послодавца, а у рату га је лицно спасио и процесуирања због сверца цигарета, тако да и ту има бонуса од стране Додика. Када се све сабере г. Крајиснику је био и остао мотив новац, тако да његове намјере нису цасне у било ком погледу. И птице на грани знају да је разлог осипања цланства СДС-а својевремено било богацење г. Крајисника. Хвала Богу СДС је оцистио своје редове, мада има јос неколицина коцницара, тако да је најбоље Момцилу да сам предје по својој вољи СНСД-у, сто је демократско право и остави нас, цуваре идеје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојана

26.10.2014 19:48

Свака част, предсједниче! Живио СДС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расељена

26.10.2014 20:11

Само испитати криминал господина Крајишника који је направио током рата , са каквом је имовином дошао ??Овај СДС само да настави са новим младим снагама. Господин је заборавио да је цијену литра нафте током рата дигао на 5 марака , а плата борца је била четири марке. Босићу ако попустиш цијепам чланску карту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГИ

26.10.2014 20:12

СДС се уздигао као Феникс захваљујући прије свега ПЕДИЈУ и ОХР-у који је талог из СДС очистио,али није довољно.Босићу настави чистити странку са младим људима и не осврћи се превише уназад јер неби рекао да су такозвани ствараоци по доброме остали упамћени.МИ Крајишници то најбоље знамо.Призивање на неку славну прошлост да су бивши СДС стварали РС је смијешно јер су РЕПУБЛИКУ СРПСКУ СТВОРИЛИ БОРЦИ И ДА ТО СВИМА БУДЕ ЈАСНО ,а тих ратних дана странка се могла звати свакако.Лоповлук и криминал бивших СДС-ца је добро познат и није ништа мањи од данашњег СНСД-а.Босићу и Тадићу,ово је СДС 2 0 1 4 године и БАЊА ЛУКА жели овакав СДС са овим људима у коначни спас свете нам РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Б О Р А Ц РС .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ СДС-Подршка руководству СДС-а!

26.10.2014 20:23

Милорад Додик не би нудио коалицију да нема неку своју рачуницу, а има је.Он зна да без велике коалиције са СДС-ом неће моћи владати, неће имати ни најамње простора да се прошири, бит ће "малецки и ситан", без могућности "да рашири крила".Уколико и формира власт "мали мишеви од политичких опција" ће га глодати, а он ће све више бјеснити, а након што побјесни "мали глодари" ће га издати, отићи из коалције.Уколико и формира власт на нивоу БиХ има да се попут вазала додворава султан Сарају, а неће моћи пукнут ће, а онда ће добити ногу у дупе, а тиме ће поражен бити истјеран из власти како на нивоу БиХ, тако и РС (мислим на његову политичку опцију СНСД и његову бахату политику).Сада му СДС треба као спас, али неће га доити, заслужио је политички пораз од којег се никада неће политички оправити, баш као и Лагумџија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цирих

26.10.2014 20:25

Браво Босићу. Настави путем којим си до сада водио наш СДС. Народ је на последњим изборима показао да си на правом путу. Не осврћи се на лопове, криминалце и издајнике, попут Крајишника. Имаш око себе поштене и младе људе који ће још више подићи углед СДС-а. Дијаспора је уз тебе и уз СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Добој

26.10.2014 20:28

Знаци ко год критикује Босица тај је са Додиком,па цак и Крајисник и сви други који су стварарали РС.Босицу двоје изборе несмијес на црту Додику а он сваки пут изадје и помете вас .Засто се несуоцис са јритикама и после двојих изгубљених избора ти казес да је све ок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

додик краишников производ

26.10.2014 20:42

да је краишник и СДС за време рата хватао лопове и шверцере и хапсио као и у целом свету што раде сад би додик био робијаш а не председник нерад тадасњег СДС-а и његов је сада проблем додик свих нас и опстанка српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

26.10.2014 21:03

Иза потеза тог клипана Крајишника стоји службени Београд. Руше они сва права српска руководства западно од Дрине још од времена Милана Бабића и Српске Крајине. Вучић је дебело помогао Додику да побиједи па макар и са тих мање од 1%. Да није било подршке из Србије од Вучића, од њихових медија, не би додик добио ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зекан

26.10.2014 21:12

хајде још мало и пашће додик са власти,издржаће народ и ово,још само једно 40-50 година и ријешићемо га се,јер има њега,ко какав је бик,крупан и јак човјек,може живти и 100 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Републиканац

26.10.2014 21:16

Води те га Хагјош се није испаметио,гори је од оне бабетине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

26.10.2014 21:18

Господине Босићу управу сте! Крајишник је један обични криминалац,човјек који је сједио за столом криминалаца ка што је он и договорио убиство Срђана Кнежевића,Легендарног Белог Вука...

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

26.10.2014 21:48

Подрска босицу! Остајем у сдс-у макар био јос 8год у опозициији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС ШОЛАЈИ

26.10.2014 22:20

Велика подршка руководству СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале ИИ

26.10.2014 22:25

Знају се они јос из ратних времена. Док је Додик сверцовао цигарете, Крајисник је преко Љубисе Владусица тадасњег комесара за избјеглице продавао хуманитарну помоц. Имају они тај и то добар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

26.10.2014 22:44

Пред изборе сам говорио да није искљуцено да СДС и СНСД буду у коалицији!За Србе то није лосе,јер боље да буде стабилна вецина двије највеце партије,него да ситни криминалци и ко зна цији агенти са два посланика условљавају и онда узму одговорне функције!Уједините се брацо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

27.10.2014 06:33

Одрекнете ли се оснивача, одрекли сте се принципа, кад се одрекнете принципа, одрекли сте се и самог себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

27.10.2014 06:49

Можда изгледа смотан, али Босић је најдуже на челу СДС-а, 9 година. То ником прије није успјело. Успио је одржати странку кад је била пред највећим искушењима. Браво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

27.10.2014 06:50

ВЕЛИКА ПОДРСКА СДС ПОСТЕНОМ НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

27.10.2014 08:17

"Надам се да ће странка доживјети даље подмлађивање и увођење нових генерација у политички живот, јер је то једини пут да јој обезбједимо будућност. Не схватам људе који не желе да препусте својој дјеци да воде странку и Републику Српску, чак ни онда када због година не могу да доносе најрационалније одлуке. Српска демократска странка није ничије приватно власништво да би могао да полаже право на њу. Она је власништво чланова странке који не треба да раде против интереса СДС-а. Ја вјерујем у те принципе и за њих се борим." Свака част Босићу. Ипак мислим да је вријеме да Српску демократску странку поведе Мићо Мићић. Можда се на неки начин коси са претходно изнесеним, али Мићо је човјек који може изградити СДС као странку која ће са лакоћом побјеђивати све политичке ривале. Као првог оперативца странке видим др Ненада Стевандића, као човјека који има континуирани раст и неоспорне оперативне способности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ СДС-Комшић против коалиције са Додиком?

27.10.2014 08:43

Шта каже Жељко Комшић? Без којег СДА неће моћи имати већину а тиме неће бити ни власт? Све док смо ми у Сарајеву спремни не правити суштинске договоре с политиком у РС-у или с тзв. хрватском политиком у БиХ, него продати душу ђаволу само да бисмо били прихватљив партнер додицима или човићима или, што је чешће, њима заједно, а само с циљем како бисмо били у власти са истима и како бисмо изгурали из власти свог “сарајевског политичког противника”, све до тада ћемо и ми у Сарајеву бити узрок политичке нестабилности БиХ. Истовремено, о себи ћемо мислити и хвалити се тиме, да смо доказане патриоте и борци за мултиетничку, напредну, бољу и какву све не БиХ, а да је наш “сарајевски политички противник” доказана издајица управо такве БиХ. Више политичког јединства у Сарајеву може бити само корисно за цијелу БиХ. Нажалост, искуство и тренутно стање ми говори да ће до тога тешко доћи. Волио бих да се варам, а бојим се да се не варам, казао је Комшић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

27.10.2014 09:06

Можда је Момо добио 5 марака да да дјеци кад пођу у школу!Дно дна,треба га заборавити што прије а ТАЧНО је да би то био КРАЈ за СДС!То и јесте циљ снсд-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

27.10.2014 12:43

НАШТО ЈЕ ОВАЈ КРАИШНИК СПАО ДА БУДЕ ДОДИКОВ ПОТРЧКО И ОН БИ ДА РУШИ СДС,ЈАДО ЈАДНИ ОСТАВИ СДС НА МИРУ,ДА ТИ СЕ ТО НЕ РАЗБИЈЕ О ТУ ТВОЈУ ПОКВАРЕНУ ГЛАВУРДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко М.

27.10.2014 13:39

Босиц јесте добар И постен али то није довољно да буде лидер странке . СДС је пун добрих И постених И то треба цијенити изнад свега, али немогу само са тим карактеристикама бити предсједник СДС_а.На целу мора бити неко са много висе харизме,знања,виспрености, интелигенције И храбрости да се небоји дуела са најбољим из противницког табора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да наравно

27.10.2014 15:50

Додик је ту да вам кроји гаце наредних ко зна колико година. Кад га сад нисте срусил,НЕЦЕТЕ НИКАД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

27.10.2014 19:07

Преузели сте СДС у време кад је био у јако лосем стању.Гдје су тад биле ове старкеље?Сад кад СДС расте,кад је опет ин бити у СДС-у,они би да воде странку,и као зомбији се буде.СДС трwба наставити са подмладјивањем и са даљим смјенама руководстава по опстинама који народ презире,а има јос хамеља код вас.Пуно среце,и пуна подрска од новог цлана,који је пресао из ДНС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

27.10.2014 19:19

Ја сам исао са јединицом да ослобадјамо тоф Кранисника кад су га Биља и Додик заробили у хотелу Босна.За кога сам се ја зртвовао?Некад је преко Калинуца Додик и које какви странци русили СДС,постављали руководство,просло је то време Момо.Подрска Босицу и Тадицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујиновиц

28.10.2014 07:41

Подрзавам господина Босића у потпуности, где је био тај Момцило Крајишник прије избора када је Младен Босић заједно са симпатизерима и члановима СДС-а водио жестоку борбу, да промовише начела СДС-а програмске циљеве, да ојача вредност странке што се и показало на овим изборима, против било какве коалиције са СНСД сам апсолутно јер то нису људи који се држе обећаног што се показало на нивоу БИХ када је СДС био са њима у коалицији, А Крајишнику и Плавшићки би било боље да ћуте и преиспитају ста је господин Додик пљувао за све хашке оптуженике па и за њих лично..НЕДАЈ СЕ МЛАДЕНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

28.10.2014 08:46

Свака цаст госп.Босићу,али Ви сте показали колико сте могли и колико сте знали.Препустите Ваше мијесто млађем нараштају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићи

28.10.2014 08:54

Пуна подршка СДС, Босићу ни случајно у коалицију са Додиком, гладан је, прогутаће те до локалних избора. Буди чврст и чувај СДС, макар био још 4 године у опозицији.

ОДГОВОРИТЕ